1. Avaleht
  2. Haridus
  3. VIDEO I Tartu Noorsootöö Keskuse podcast’is räägiti vaimsest tervisest
VIDEO I Tartu Noorsootöö Keskuse podcast’is räägiti vaimsest tervisest

VIDEO I Tartu Noorsootöö Keskuse podcast’is räägiti vaimsest tervisest

Tartu Noorsootöö Keskuse hariv ja huvitav podcast “Noorteaken” võttis värskes saates fookusesse noortele tähtsa teema vaimne tervis.

Saadet juhib noor saatejuht Grete, kellega koostöös ka kõik podcast’i osad valmivad. Lisaks ootab “Noorteaken” kõikidelt noortelt ideid, mis teemadel podcast‘e teha ja keda saatesse külaliseks kutsuda. Ideedest võib teada anda “Noorteakna” Instagramis.

Podcast’ide eesmärk on pakkuda noortele võimalust saada ja ka ise luua tasuta asjakohast noorteinfot läbi kaasaegse digitaalmeedia formaadi, mis toetab ka distantsõppe põhimõtteid. Varem salvestati raadiosaadet “Noorteaken” raadios Ring FM, kuid saate formaati muudeti noorte vajadusi ja hetkeolukorda silmas pidades. Formaadi muutusega soovitakse jõuda rohkemate noorteni ja seda juba ka sellega, et podcast’i kuulamisvõimalust pakutakse subtiitritega.

Aasta alguses valmis Tartu Noorsootöö Keskusel podcast’ide lindistamiseks oma stuudio Anne noortekeskuses, kus ruumi ja tehnika kasutamine on Tartu linna noortele tasuta.

Head Uudised GoodNews