1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. VIDEO JA FOTOD I Kaunid valgusfiguurid tõid Kristiinesse muinasjutumaagiat
VIDEO JA FOTOD I Kaunid valgusfiguurid tõid Kristiinesse muinasjutumaagiat

VIDEO JA FOTOD I Kaunid valgusfiguurid tõid Kristiinesse muinasjutumaagiat

Kristiine Linnaosa Valitsus kutsub kõiki jalutama värskes õhus ning nautima talvemeeleolu, mida loovad vahvad valgusinstallatsioonid, loomafiguurid ja erilised talvekaunistused Kristiine parkides ja tänavatel.

„Pargid ja haljasalad on Kristiinet iseloomustavad sõnad ja just selle pärast panime talvekuul rõhku kaunile valgustusele ja installatsioonidele. Kristiines ehtisime detsembri kuu jooksul üle kümne erineva objekti. Valgussära saab nautida Räägu pargis, Löwenruh´ pargis, Marsi tänaval Tondis ning kõikide linnaosa asumite tänavatel ja haljasaladel,“ ütles Kristiine linnaosa vanem Jaanus Riibe. „Kutsun rohkem aega veetma värskes õhus ja perega jalutama,” lisas Riibe.

Sarnaselt eelmise aastaga on Kristiine suuremad magistraalid jõuluehteis ning siin-seal on kaunilt valgustatud puid.

Uudsena sai Lille asum ainulaadse lillelise valguskaunistuse Vaarika tänava haljasalale. Endla tänava ääres Lilleküla asumis on puhkenud õide suured lootoseõied. Endise Tondi sõjakooli lähistel mööda Sammu tänavat jookseb vanaaegsete laternate allee.

Järve asumi Muinasjutu ja Vindi lasteaia hoovi puudele said üles vahvad looma- ja linnukujulised valgusfiguurid. Tedre-Kuldnoka tänava kortermajade hoovi kaunistab valgussäras luigeparv.

Head Uudised GoodNews