1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. VIRTUAALNE LINNALOODUS I Tallinna linnaloodusega saab nüüd tutvuda ka virtuaalselt
VIRTUAALNE LINNALOODUS I Tallinna linnaloodusega saab nüüd tutvuda ka virtuaalselt

VIRTUAALNE LINNALOODUS I Tallinna linnaloodusega saab nüüd tutvuda ka virtuaalselt

Tallinna Keskkonna- ja Kommunaalamet käivitab uue linnalooduse veebilehe ning kutsub nii lapsi kui ka täiskasvanuid osalema kunstikonkursil „Ökopilk“ ja e-viktoriinil.

Veebilehel „Linnaloodus“ jagub põnevat avastamist nii suurtele kui väikestele. Sealt leiab teavet võimalustest tutvuda Tallinna linnaloodusega virtuaalselt, aga ka infot Tallinna Botaanikaaiast, Tallinna Loomaaiast, Kadrioru pargi ning Tallinna kalmistute loodusest ja ajaloost.

Samuti saab veebilehe kaudu panna proovile oma teadmised ja oskused ning suurendada keskkonnateadlikkust, osaledes uues e-viktoriinis „Tallinn otsib superloodushuvilist“. Igal nädalal postitatakse linnalooduse lehele uued küsimused, millele tuleb nädala jooksul vastused leida. Küsimused on seotud Tallinna looduse tundmisega. Õigesti vastanute vahel loositakse välja auhinnad.

Eriolukorra ajal kodus püsides on meeldivaks ajaveetmise võimaluseks tegeleda kaunite kunstidega. Nii lapsed, täiskasvanud kui ka pered on oodatud saatma oma käelise tegevuse töid kunstikonkursile „Ökopilk“. Mistahes tehnikas töö tuleb üles pildistada ja laadida see Keskkonna Kunstikonkursi lehele.

Linnalooduse veebilehte tasub jälgida jooksvalt, sest seda täiendatakse pidevalt.

Head Uudised GoodNews