1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. WOW KESKUS I WOW meelelahutuskeskuses avab uksed Kuressaare teine Selveri kauplus
WOW KESKUS I WOW meelelahutuskeskuses avab uksed Kuressaare teine Selveri kauplus

WOW KESKUS I WOW meelelahutuskeskuses avab uksed Kuressaare teine Selveri kauplus

„Saarlastele on kodumaine Selver väga armastatud kauplus, mistõttu oleme juba pikemat aega otsinud võimalusi laienemiseks. Nüüd on see võimalus realiseerumas. Uus WOW Selver keskendub kodumaisele rikkalikule kaubavalikule ja avardab saarlaste toidu- ja esmatarbekaupade ostuvõimalusi,“ ütles Selveri juhatuse liige Kristi Lomp.

„Saarlased ja Saaremaa külalised on oodanud aastakümneid toidu- ja esmatarbekauplust Tuulte Roosi linnaosasse. Usume, et WOW Selveri kodumaine kaubavalik ja uudne kontseptsioon võetakse soojalt vastu,“ ütles WOW Keskuse projektijuht Karolina Liblik.

Uus kauplus on järjekorras 54. Selveri kauplus. WOW Selveri sortimendis on ca 8000 toodet, mille seas on nii enamostetavad kaubad kõikidest toidukaupade kategooriatest kui ka lai valik esmatarbekaupu tööstuskaupadest. Kaupluse üldpinnaks on 820 ruutmeetrit.

Avatavasse kauplusesse tuleb ka väljapanek Selveri Köögi tooteid, mille valikus on jätkuvalt nii koduselt tuttavad kui ka uudseid toidutrende järgivad salatid, kulinaaria- ja kondiitritooted. Selveri Pagarite letist leiab valiku värskelt kohapeal küpsetatud saiakesi, pirukaid ja kringleid.

Kaupluse sisustamisel kasutati uusimaid tehnoloogilisi lahendusi, et täita Selveri keskkonnasäästlikud eesmärgid. Kauplust valgustavad LED-tehnoloogia lahendused. Ka kaupluse tehnika valikul on lähtutud keskkonnasõbralikest lahendustest. Kogu külmapark on CO2-põhisel külmasüsteemil, mis võimaldab analoogiga võrreldes vähemalt viiendiku suurust energia kokkuhoidu. Külmikute jääksoojus kasutatakse omakorda ära kogu keskuse ventilatsioonisüsteemis hoone ja tarbevee kütteks.

WOW Selveri puu- ja juurviljaosakonda tulevad elektroonilised hinnasildid, mis on kasutusel ka kogu ülejäänud Selveri keti kauplustes. Elektroonilised hinnasildid on osa Selveri paberivabast missioonist, mille esimeseks etapiks oli trükireklaami asendamine kauplustes digiekraanidega. Tänaseks on Selver esimene kett Eestis, mille kõigi kaupluste puu- ja juurviljaosakondades on kasutusel ainult elektroonilised hinnasildid.

WOW Selveri kliente teenindab lisaks tavakassadele ka Eesti mugavaim ja kiireim iseteenindussüsteem SelveEkspress.

Eesti kapitalil põhinevasse Selveri jaeketti kuulub Eesti suurima kojuveopiirkonna ja käibega e-pood ning koos tütarettevõtte ABC Supermarketsiga 72 kauplust, mille all on 113 000 ruutmeetrit müügipinda. Selveri kett kuulub börsiettevõtte Tallinna Kaubamaja gruppi. Selver annab tööd ca 3000 inimesele. 2019. aasta müügitulu oli 469,4 miljonit eurot ning kliendid tegid aasta jooksul 40,3 miljonit ostu. 1995. aastal asutatud kodumaine super- ja hüpermarketite kett Selver tähistab tänavu 25. sünnipäeva.

Head Uudised GoodNews