1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. RAHVAHÄÄLETUS I Incap Estonia kutsub valima oma lemmikut Saaremaa noort kitarrimuusikut
RAHVAHÄÄLETUS I Incap Estonia kutsub valima oma lemmikut Saaremaa noort kitarrimuusikut

RAHVAHÄÄLETUS I Incap Estonia kutsub valima oma lemmikut Saaremaa noort kitarrimuusikut

Täna algab rahvahääletus Saaremaa parima noore kitarrimuusiku valimiseks. Konkursi “Incap Rocks!” rahvahääletusel saab osaleda Incap Estonia Facebooki-lehel ning lemmikule saab anda oma hääle anda kuni 22. novembrini.

Teist aastat toimuva Saaremaaga seotud noorte kitarrikonkursi korraldajaks on rahvusvaheline saaremaine elektroonikaettevõte Incap, eesotsas juhi ja muusikasõbra Otto Pukkiga.

“Idee kitarrikonkurssiks sündis koroonaaegse isolatsiooni ajal, kui noored olid kodudesse jääma sunnitud ning oma pilliharjutamise tulemusi näidata polnud võimalik. Tahame pakkuda noortele konkursi näol head kogemust enda oskuste esitlemiseks ning inspiratsiooni teistelegi noortele kitarrimänguga tutvuse tegemiseks,” selgitas Pukk konkursi loomise tagamaid.

Tahame pakkuda noortele konkursi näol head kogemust enda oskuste esitlemiseks ning inspiratsiooni teistelegi noortele kitarrimänguga tutvuse tegemiseks.

“Kutsusime Saaremaaga seotud noori muusikasõpru osalema, et nende tegemisi esile tõsta ja toetada neid näiteks uue pilli või seadme soetamisega. Nii saame noortele oskuste harjutamiseks hoogu anda,” rääkis Pukk. “Nüüd kutsume kõiki andekatele noortele kaasa elama ja oma lemmikut valima.” Oma lemmiku poolt saab igaüks hääletada Incap Estonia Facebooki-lehel kuni 22. novembrini.

Incapi kitarrikonkursi võistlejad saatsid võistlusele omal soovil valitud looga kitarripala video. Nüüd on noorte kitarrimängu videod rahvahääletuseks Incap Estonia Facebooki-lehele üles laetud ning igaüks saab kuni 22. novembrini oma lemmiku valida, andes selleks “Meeldib” või “Like” nuppu abil oma hääle. Kahte enim hääli kogunud rahvalemmikut premeerib Incap 300-eurose muusikapoe kinkekaardiga.

“Kutsun kõiki saarlasi ja teisigi võistlusele kaasa elama – julgeid noori tunnustama ning uusi talente avastama. Kes teab, võib-olla jõuavad Incapi kitarrivõistluse talendid ka Saaremaa sündmustele oma oskusi näitama,” kutsus Pukk üles noori talente märkama, aga ka kohalikke andekate muusikutega edaspidi koostööd tegema.

Kes on tänavused “Incap Rocks!” finalistid?

7-aastane Oskar alustas sel aastal kooliteed. Suureks saades soovib ta saada tõsiseks rokimeheks, kes pika habemega suuri lavasid vallutab. Konkursi võidu korral soovib Oskar endale uut kitarrivõimu. Kui tahad Oskari võidule kaasa aidata, hääleta tema poolt ja vajuta video kõrval olevale nupule “Meeldib”/”Like” siin.

11-aastane Mario elab Saaremaal ja käib Kuressaare Hariduse koolis. Mario unistus on saada osavaks kitarrimängijaks. Konkursi võidu korral soovib ta osta uue akustilise kitarri. Kui tahad Mario võidule kaasa aidata, hääleta tema poolt ja vajuta video kõrval olevale nupule “Meeldib”/”Like” siin.

14-aastane Jessica käib Kohila gümnaasiumis, kuid veedab palju aega ka Saaremaal, kus elavad tema vanavanemad. Jessica tahab oma tulevikku kitarrimänguga siduda ning treenib usinasti oma pillimänguoskuseid. Tema sihiks on oma bänd ja suurtel lavadel esinemine. Kui tahad Jessica võidule kaasa aidata, hääleta tema poolt ja vajuta video kõrval olevale nupule “Meeldib”/”Like” siin.

17-aastane Joosep käib Saaremaa gümnaasiumis ning on kitarri õppinud 4 aastat. Ta naudib kitarrimängu ning tahab sellega Saaremaa muusikaelu rikastada. Joosepi unistuseks on oma muusika salvestamine ning konkursi võidu korral soovib ta vajalikku tehnikat soetada, sest praegu tuleb tal enamik tehnikast sõprade käest laenata. Kui tahad Joosepi võidule kaasa aidata, hääleta tema poolt ja vajuta video kõrval olevale nupule “Meeldib”/”Like” siin.

  • “Incap Rocks!” kitarrivõistluse tingimustega saab lähemalt tutvuda siin.
Head Uudised GoodNews