1. Avaleht
  2. Haridus
  3. Algab konkurss Presidendi Kultuurirahastu hariduspreemiatele
Algab konkurss Presidendi Kultuurirahastu hariduspreemiatele

Algab konkurss Presidendi Kultuurirahastu hariduspreemiatele

Vabariigi Presidendi Kultuurirahastu kuulutab välja konkursi presidendi noore haridustegelase preemiale ning reaalainete eripreemiale, taotlusi oodatakse 8. oktoobrini 2024.

President Alar Karise sõnul on Eesti haridusvallas väärt algatusi ja inimesi, kelle üle uhke olla. „Selliste inimeste ja ettevõtmiste nähtavaks tegemine aitab ka ühiskonnal neid paremini märgata ja tunnustada,“ sõnas riigipea.

Selliste inimeste ja ettevõtmiste nähtavaks tegemine aitab ka ühiskonnal neid paremini märgata ja tunnustada.

Mõlema preemia suurus on 5000 eurot ning need on mõeldud taotlemise ajal 35-aastasele või nooremale inimesele, kes on saavutanud Eesti hariduselus väljapaistvaid tulemusi õpetades, õppematerjale koostades või haridusuuendusi eest vedades. Kandidaate preemiale saavad esitada nii tingimustele vastavad inimesed ise kui ka nende kolleegid ja õpilased, samuti haridusalal tegutsevad organisatsioonid.

Foto: Shutterstock
  • Noore haridustegelase preemiat rahastab Bolt ning noore haridustegelase reaalainete eripreemiat Microsofti arenduskeskus Eestis.
  • Mullu pälvis noore haridustegelase preemia Tartu Ülikooli eetikakeskuse väärtuspõhise hariduse projektijuht Mari-Liis Nummert ning reaalainete eripreemia Tallinna Pelgulinna Riigigümnaasiumi loodus- ja reaalteaduste juhtõpetaja Leesi Peedumäe.
  • Kandideerimiseks tuleb hiljemalt 8. oktoobril saata aadressil vpinfo@vpk.ee avaldus kandidaadi ja tema saavutuste tutvustusega.
  • Põhjalikumalt saab lugeda kummagi preemia statuudist.
Head Uudised GoodNews