1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. E.T.I. ehk Eriti Toredate Inimeste suvi 2014
E.T.I. ehk Eriti Toredate Inimeste suvi 2014

E.T.I. ehk Eriti Toredate Inimeste suvi 2014

Eriti toredate suvi 2014Lastekaitsepäevaga avatakse Tallinna teletornis Eriti Toredate Inimeste suvi 2014.

1. Juunil 2014 tähistatakse Tallinna teletorni õuealal rahvusvahelist lastekaitsepäeva ning alguse saab Tallinna teletorni E.T.I. ehk Eriti Toredate Inimeste SUVI 2014. Ürituse raames avatakse õuealal suvekohvik ja lastemänguväljak, torni tipust teeb efektse laskumise maskott ETI ning külla tulevad suvelavastuse DARA-BARA tegelased. Üritus on kõigile TASUTA!

Tähistamaks rahvusvahelist lastekaitsepäeva tuleb Tallinna teletorni tipust alla seal elav müütiline lastesõber, vahva teletups ETI.

ETI laskub Teletorni tipust alla mööda ekstra temale kinnitatud trossi ja seda kõikide silme all, et toredate laste, nende sõprade ja peredega taas kohtuda. Lapsed saavad avatud suvekohvikus maitsta ETI lemmiksööke ning koos ETIga lõbusaid mänge mängida ja viktoriinis osaleda. Suvelavastuse Dara-Bara tegelastelt on oodata väikest üllatusetteastet!

ETI suur sõber Väike Tom pakub kõikidele lastele jäätist ning lastele on sel päeval torni sissepääs tasuta. Lastekaitsepäeva lõpetuseks loosib ETI välja palju toredaid auhindu ning pakub oma lemmiktorti!

Olete lahkesti palutud osalema Eriti Toredate Inimeste vahval perepäeval teletorni jalamil!

Head Uudised GoodNews