1. Avaleht
  2. Tunnustus
  3. Aasta noorsootöötaja on Evely Pajula
Aasta noorsootöötaja on Evely Pajula

Aasta noorsootöötaja on Evely Pajula

31. jaanuaril kuulutas Haridus- ja Teadusministeerium “Noorte Heaks Tänu” galal välja 2023. aasta parimad noortevaldkonna töötajad ja valdkonda panustajad. Aasta noorsootöötaja tiitli võitis Valdeku noortekeskuse laste- ja noortetöö juht Evely Pajula.

„Aasta noorsootöötaja tiitel on väärikas tunnustus. Oleme Nõmmel selle üle väga uhked, et meil selline kolleeg on. Evely Pajula on kõigile eeskujuks. Alati soe olek ja sõbralik naeratus. Temaga suheldes tunned, et ta hoolib päriselt ja talle läheb tõesti korda kuidas sul läheb,“ iseloomustab Evelyt Nõmme linnaosa vanem Karmo Kuri.

„Evely panust noorsootöö arengusse on raske ülehinnata. Samas tuleb ka arvestada, et tegemist on meeskonnatööga ning ilma ühise pingutuseta Pääskülas ja Nõmmel poleks võimalik sellist tiitlit koju tuua. Võrdne roll on siin noortel ja töötajatel,“ sõnas Kuri.

Kõigile Nõmme noortele teadmiseks, et Valdeku noortekeskus on lauamängude suunaga ning Pääsküla ekstreemspordi suunaga. Valdeku noortekeskus oli oma lauamängu suunaga ühena kolmest prototüübist Tallina noortekeskuste teenusmudeli loomisel, mis sai Haridus- ja Teadusministeeriumilt “Noorte Heaks Tänu” galal aasta noortesõbraliku või nutika teo tiitli. „Tulge julgelt kohale ja otsustage ise, kas meeldib ja vajate selliseid kohti vaba aja veetmiseks,“ kutsub Kuri noortekeskustesse aega veetma.

„Noortekates on ka välisvabatahtlikud Enzo Moretto Prantsusmaalt ja Eva Leuchten Saksamaalt. Kasutage võimalust praktiseerida keeli ja uurida neilt kohaliku kultuuri kohta ning kuidas nemad Nõmmet ja Eestit väljast tulnutena näevad.“

Mullu veebruaris pärjati Evely Pajula Tallinna aasta noorsootöötaja 2022 tiitliga. Ta on ka Eesti Noorsootöötajate Kogu aktiivne liige.

Head Uudised GoodNews