1. Avaleht
  2. Kultuur
  3. Teater
  4. Algas suvelavastuse „Pál-tänava poisid“ piletimüük
Algas suvelavastuse „Pál-tänava poisid“ piletimüük

Algas suvelavastuse „Pál-tänava poisid“ piletimüük

Algas suvelavastuse_Pál-tänava poisid_piletimüükVeebruaris kisuvad mõtted vägisi valgema ja soojema aja poole, teatrites on juttu kevadhooajast ning jõusaalid on end suveks vormi ajavast rahvast pungil. Kõik kolm suveootuse sümptomit on olemas ka Tallinna Linnateatris. Et talve selgroog saaks lõplikult murtud ja sooja aja ootus ei jääks vaid õhkamiseks, pakume võimalust teha koos meiega ära vähemalt üks suvine plaan. Avada kalender juunikuu kohalt, teha üks sissekanne ja visata niiöelda ankur sumedasse suveõhtusse.

Alates tänasest on avatud piletimüük Mart Kolditsa suvelavastuse „Pál-tänava poisid“ etendustele. Viimaseid kordi kehastub Linnateatri noorem meesvägi Lavaaugus oma lapsepõlve märulifilmidest inspireeritult taas „„A-rühmaks“ ja „Die Hardiks“ ühes isikus“, nagu kirjutab Eesti Päevalehe kriitik Kaarel Kressa (EPL 10.06.2013). Lavaauk mattub suurte poiste suurte mängude ning testosterooni-laviini alla.

Ferenc Molnári “Pál-tänava poiste” ainetel sündinud suvelavastus on mõeldud nii noortele kui vanadele. Lavastaja on Mart Koldits (Von Krahl), dramaturg Diana Leesalu, lavastuse kunstnik Jaagup Roomet ja liikumisjuht Märt Agu. Mängivad Alo Kõrve, Andero Ermel, Argo Aadli, Henrik Kalmet, Indrek Ojari, Karl-Andreas Kalmet, Kaspar Velberg, Mart Toome, Mikk Jürjens, Märt Pius, Priit Pius, Priit Võigemast, Tõnn Lamp ja Veiko Tubin.

Piletid on müügil Linnateatri kassas ja Piletilevi võrgustikus alates 10. veebruarist.

Head Uudised GoodNews