1. Avaleht
  2. Tunnustus
  3. Eesti Olümpiakomitee tunnustas 2023. aasta tiitlivõistluste medaliste
Eesti Olümpiakomitee tunnustas 2023. aasta tiitlivõistluste medaliste

Eesti Olümpiakomitee tunnustas 2023. aasta tiitlivõistluste medaliste

Eesti Olümpiakomitee tunnustas Tallinna Hiltoni hotellis pidulikul tänuvastuvõtul 2023. aastal rahvusvahelistelt tiitlivõistlustelt medaleid võitnud sportlasi ja nende treenereid.

Eesti Olümpiakomitee president Urmas Sõõrumaa sõnul tähistasid meie sportlased Eesti Olümpiakomitee 100. juubeliaastat väärikalt, võites usinalt medaleid – suisa 272. „Aitäh teile, et andsite endast võistlustel kõik ning tõite autasusid nii Euroopast kui maailmast. Teile antav tänukiri on mõeldud tänuna ka teistele teie abilistele, teie vanematele ja kaaslastele,“ ütles Sõõrumaa.

Vastuvõtule olid kutsutud nii olümpia- kui ka mitteolümpiaaladel maailma- ja Euroopa meistrivõistlustelt, Euroopa Mängudelt ja Euroopa noorte olümpiafestivalidelt 2023. aastal medaleid võitnud sportlased oma treeneritega. Teiste seas osalesid Hiltonis toimunud üritusel näiteks epeevehklemise Euroopa meistrivõistluste pronksmedalist Nelli Differt koos treener Helen Nelis-Naukasega, laskmise MM-hõbe Peeter Olesk, sise-EMil seitsmevõistluses pronksmedali saavutanud Risto Lillemets, noorte olümpiafestivali kuldmedali ja pronksmedali võitnud sprinter Miia Ott koos treener Maris Mägiga.

Head Uudised GoodNews