1. Avaleht
  2. Kultuur
  3. Film
  4. Eesti televaatajatele esilinastub “Nashville’i” teine hooaeg
Eesti televaatajatele esilinastub “Nashville’i” teine hooaeg

Eesti televaatajatele esilinastub “Nashville’i” teine hooaeg

Eesti televaatajatele esilinastub Nashville'i teine hooaeg5. märtsil algusega kell 21:00 esilinastub Eesti televaatajatele Sony Entertainment telekanalil draamaseriaali “Nashville” teine hooaeg, milles mängib peaosa armastatud näitleja Hayden Panettier.

“Nashville” on loodud Akadeemia auhinna pälvinud Callie Khouri poolt, mille peaosas astuvad üles legendaarne country-staar Rayna Jaymes (Connie Britton) ning noor edukas popstaar Juliette Barnes (Hayden Panettiere).

Teine hooaeg keskendub jätkuvalt peaosaliste omavaheliste pingete lahendamisele, kus konflikt tekib ka kitarrist Deacon Claybourne’i (Charles Esten) pärast, kes on Rayna endine bändiliige ja kunagine armuke. Esimesel hooajal alanud konfliktid selle ümber, kas Rayna peaks noore popstaari Haydeniga koos tuuri alustama, on lõppenud ning selgus, et igasugune koostöö kahe naise vahel on välistatud.

Juliette on enesekindel, särav ja tugeva iseloomuga laulja, kes country-muusika edetabelite tippe vallutades on endale eesmärgiks võtnud ka Rayna prestiižne country-kuninganna tiitel endale napsata. Nii loob ka naiste vastastikune sallimatus üksteise vastu edasisteks konfliktideks ideaalse pinna.

Seriaali tegevus toimub peamiselt USA linnas Nashville, mida saab pidada country-muusika südameks ning kus paljud rahvusvahelised kantri-muusika staarid nagu Roy Orbison, Dolly Parton, Johnny Cash, Emmylou Harris ja Kris Kristofferson töötasid ja elasid.

Seriaali kontseptsioon – muusikaline draama – on küllaltki uus lähenemine, kuid publiku ja kriitikute poolt väga hästi omaks võetud. “Nashville” nomineeriti tänavu nii kahele Kuldgloobusele kui Emmy auhindadele parima muusika ja naispeaosatäitja kategoorias. Lisaks nomineeriti tänavu ka Writers Guild of America auhinnagalal parima seriaali tiitlile.

“Nashville’i” teine hooaeg alustab Sony Entertainment telekanalil alates 5. märtsist argipäeviti kell 21:00.

Eesti televaatajatele on Sony Entertainment Television nähtav Elioni, STV, Telseti ja Starmani vahendusel, samuti ZuumTV omanikele. Lisaks Hollywoodi juhtivate filmistuudiote filmidele pakub kanal juunis televaatajatele sarju nagu “Sissi”, “Violetta”, “Will ja Grace”, “Minu köök on parim” jt.

Head Uudised GoodNews