1. Avaleht
  2. Tunnustus
  3. Eestlanna Marianna Otsa pälvis rahvusvahelisel iluduskonkursil maineka tiitli
Eestlanna Marianna Otsa pälvis rahvusvahelisel iluduskonkursil maineka tiitli

Eestlanna Marianna Otsa pälvis rahvusvahelisel iluduskonkursil maineka tiitli

Singapuris äsja lõppes rahvusvaheline iluduskonkurss Mrs Worldwide 2019.  Võstlusel võtsid mõõtu 30 kaunitari maailma erinevatest kohtadest. Eesti esindaja Marianna Otsa pälvis konkuril tiitli Mrs Worldwide 2019 I runner up. Võit on sel aastal Singapuri esindajal, teine printsess elab Filipiinidel.

Marianna Otsa pälvis sel kevadel regionaalsel konkursil tiitli Women of Estonia 2019 II runner up, mis andis talle õiguse esindada Eestit rahvusvahelisel võistlusel. Marianna võttis väljakutse vastu ning sai oma rolliga suurepäraselt hakkama. Konkursil Mrs Worldwide 2019 võtsid mõõtu 30 osalejat ning oli ainult kolm auhinnalist kohta. Mariannat krooniti konkirsil esimeseks printsessiks  ning lisaks pälvis kaunitar tiitli Mrs Worldwide 2019 Ocean Beauty parima bikiinivormi eest.

Iluduskuninganna Marianna Otsa on väga mitmekülgne inimene. Naisterahvas töötab kohalikus omavalitsuses linnamajanduse osakonna juhatajana. Vabal ajal harrastab ta motosõitu nuíng talle meeldib reisimine. “Mulle ei meeldi niisama rannas passida. Minu kirg on mäed. Minu hing ihkab seiklusi. Ilmselt tõigi  see mind iluduskonkursile,” selgitas ta. “Hetkel keevad emotsioonid täielikult üle. Ma ei suuda uskuda, et see juhtub minuga. Eestis ootab mind töö, rutiin ja argipäevad. Kuid usun, et see kogemus, see võit on just see, mis annab mulle energiat ja jõudu nii eelseisval pimedal hooajal, kuid ka terveks eluks. Lisan, et sain konkursil sama palju adrenaliini, nagu oleks mootorrattaga piki maid sõitnud. Kõik osalejad olid väga tublid. Õnnitlen kõiki!” lausus Marianna.

Agentuuri Angel Models Agency juhi sõnul on eesti modellide võit saamas juba heaks tavaks. “Meil on väga hea meel, et meie neiud toovad koju nii mainekaid tiitleid. Ootame kõiki soovijaid 27.oktoobril meie konkursile Grandma Universe/ Classic Universe Estonia 2019. Valime Eesti ilusamat vanaema ning õnnitleme rahvusvaheliste konkursside võitjaid,” sõnas Anna.

Õnnitleme Mariannat suurepärase tulemuse puhul!

Head Uudised GoodNews