1. Avaleht
  2. Kultuur
  3. Film
  4. Eile algasid Tallinnas “Elo” võtted
Eile algasid Tallinnas “Elo” võtted

Eile algasid Tallinnas “Elo” võtted

_MG_8541Lühifilmi peategelase Elo rollis astub üles 8-aastane Katriin Meribel, kes teeb ka oma näitlejadebüüdi. Näitlejatest astuvad üles Kaie Mihkelson, Henrik Kalmet, Kärt Tammjärv ja Liis Barkala. Filmi režissöör on Helen Takkin ja stsenarist Margus Paju. Filmi tootja on “Supilinna Salaseltsi” produktsiooni eest vastutav Nafta Films.

Loo tegevus toimub 1980ndate aastate Eestis, mille keskmes on iseteadlik ja julge väike tüdruk Elo ning tema ebatavaline lasteaias alguse saanud armastuslugu. Lasteaeda astudes ei suuda tüdruk leppida sealsete reeglite ja piirangutega, mis tunduvad senise elu kõrval arusaamatud ja rõhuvad. Elo sepitseb plaani, kuidas lasteaiast põgeneda, kui ootamatult saabub vana range kasvataja Urve asemele noor ja lummav Helena, kellesse Elo lootusetult armub.

“Kuigi film käsitleb noore peategelase dramaatilisi lasteaia kogemusi, on filmi üldine meeleolu lõbus ning kaasahaarav. Käsitleme konflikte läbi huumori ja jätame vaatajale ruumi neid teemasid ise oma peas läbi mõtestada ning enda lasteaia kogemusega võrrelda,” selgitab filmi produtsent Esko Rips.

Film valmib 2015. aasta kevadel.

Nafta Films on täisteenust pakkuv produktsioonifirma, mis on tegutsenud alates 2001. aastast nii reklaamide kui ka filmide tootjana. Ettevõte on rahvusvahelistel festivalidel võitnud mitmeid auhindu, produtseerinud 2008. aasta Eesti parima lühifilmi “Must Peeter”, teleseriaali “IT planeet” ning kaasprodutseerinud menufilmi “Vasaku jala reede”.

Head Uudised GoodNews