1. Avaleht
  2. Kultuur
  3. Teater
  4. Elisa Elamus toob teatri koju: saadaval uus lavastus „Kriipsud uksepiidal“
Elisa Elamus toob teatri koju: saadaval uus lavastus „Kriipsud uksepiidal“

Elisa Elamus toob teatri koju: saadaval uus lavastus „Kriipsud uksepiidal“

Elisa Elamuse Teater TV-sse rubriiki jõudis sel nädalal uus Linnateatri lavastus „Kriipsud uksepiidal“, mille peaosades on tuntud näitlejad Priit ja Märt Pius.

Tänavu sügisel startinud Elisa Elamuse uus teenus Teater TV-s toob koostöös Tallinna Linnateatriga Elamuse videolaenutusse parima valiku Linnateatri lavastustest. Käesolevast nädalast alates on vaatamiseks saadaval uus lavastus „Kriipsud uksepiidal“.

Lavastus räägib loo kriipsude tõmbamisest. Kriipse tõmmatakse alla, kriipse tõmmatakse peale ja kriipse tõmmatakse uksepiidale selleks, et näha, kui palju need lapsed siis jälle pikkust juurde on visanud. Kuidas suureks kasvamine käib ja miks see alati kõige paremini ei õnnestu, saabki teada etendust vaadates.

Loo autoriteks on Kaarel B. Väljamäe ja Diana Leesalu, kes on ühtlasi ka etenduse lavastajaks.

Teater TV-s on saadaval ka lavastus „Miljoni vaade“, mille on Eesti 100. juubeli jaoks kirjutanud Paavo Piik ja lavastanud tuntud meister Elmo Nüganen. Kokku jõuab Elisa Elamusse neli lavastust ning neist järgmised kaks on saadaval juba tulevate kuude jooksul.

„Kriipsud uksepiidal“ ja „Miljoni vaade“ etendusi näeb Elisa Elamuse videolaenutuse erikategooriast Teatrietendused. Ühe etenduse hind on 5,99 eurot. Järgmised lavastused, mis Elisa Elamuse teatrisse jõuavad on „Aeg ja perekond Conway“ ja „Väike Prints“.

Head Uudised GoodNews