1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. Haabersti kutsub lõbusale lastehommikule ja veeohutuse perepäevale
Haabersti kutsub lõbusale lastehommikule ja veeohutuse perepäevale

Haabersti kutsub lõbusale lastehommikule ja veeohutuse perepäevale

Pühapäeval algusega kell 11, toimub Harku järve rannas lustakas lastehommik ning algusega kell 12 hariv ja meelelahutuslik Veeohutuse perepäev. Sündmused on tasuta ning oodatud on kõik soovijad.

Sündmused on tasuta ning oodatud on kõik soovijad.

Haabersti linnaosa vanem Anna Levandi sõnul tasub pühapäeval kindlasti Harku järve randa tulla. „Ilmataat lubab meile ilusat ilma ning meie omalt poolt lubame sisukat ja lõbusat hommikupoolikut. Siinkohal juhin tähelepanu, et laupäevaks planeeritud lastehommik, mis pidi toimuma Järveotsa 15a mänguväljakul, jääb ära ning toimub hoopis pühapäeval Harku järve rannas. Lastehommikul ootavad Lapsi Võlumaa mängujuhid, glitter-tatood ning lisaks kõik soovijad saavad kohapeal valmistada lapse randmele värvilise käepaela vanema telefoninumbriga. Käepael aitab rannas eksinud lapse vanematega kiiremini kokku viia. Juba kell 12 algab samas kohas ka Veeohutuse perepäev, kus kogu pere saab omandada elupäästvaid oskusi,“ ütles linnaosa vanem. „Veeohutuse perepäev on suurepärane võimalus saada praktilisi teadmisi ja oskusi, kuidas ohutult veekogus ning selle ääres käituda. Sündmuse ajakava on täis õpetlikke ja lõbusaid tegevusi, mis sobivad igas vanuses külastajatele,“ tutvustas sündmust Levandi.

Veeohutuse perepäev on suurepärane võimalus saada praktilisi teadmisi ja oskusi, kuidas ohutult veekogus ning selle ääres käituda.

  • Veeohutuse perepäeva päevakavaga saab tutvuda siin.
  • Veeohutuse perepäeva korraldavad Ujume Koos ujumiskool koostöös Päästeameti, Tallinna Tervishoiu Kõrgkooli, PPA Meregrupi, Supsurfingu, Haabersti linnaosa valitsuse, MTÜ Impecuniousi, Eesti Ujumisliidu, Eesti Allveliidu ning Märgade käppadega.
  • Lastehommikut korraldab Haabersti Linnaosa Valitsus.

Kohtume sel pühapäeval, 16. juunil kell 11 Harku järve rannas. Harku järve rannas on olemas tasuta parkla, kuid kuna kohtade arv on piiratud, siis seetõttu palume tulla jala või ühistranspordiga. Lähim peatus on Väike-Õismäe, mis asub rannast vaid paarisaja meetri kaugusel. Tulge ja veetke perega üks sisukas ja hariv päev! Üritused on tasuta ning oodatud on kõik huvilised.

Head Uudised GoodNews