1. Avaleht
  2. Kultuur
  3. Kaunimate Aastate Vennaskond alustab 8. kevadtuuri
Kaunimate Aastate Vennaskond alustab 8. kevadtuuri

Kaunimate Aastate Vennaskond alustab 8. kevadtuuri

Karlova_teater_Kaunimad_laulud_kinolinalt_1200x1200pxKaunimate Aastate Vennaskond alustab märtsis oma traditsioonilise naistepäeva- ja kevadkontserttuuriga. Seekordseks teemaks on eelmise sajandi filmiklassika muusikalised kaadrid.

Kontsertidel „Kaunimad laulud kinolinalt“ elustuvad lõbusate semude 17 kevadist hetke hommikueinel Tiffany juures, meeliülendavad momendid Cherbourgi vihmavarjude all suurlinna tuledes, mil võid end ristiisa, võlur Ozi ja doktor Živagoga Ukuaru valssi keerutades tunda nii ilusana kui noor kevad. Kevade tuleku ja naistepäeva muudavad meeldejäävaks Hannes Kaljujärv, Indrek Kalda, Andres Dvinjaninov, Jüri Lumiste ja Toomas Lunge. Lisaks filmimuusade muusikale naerutab Kaunimate Aastate Vennaskond publikut humoorikate lugudega kaadritagustest juhtumustest.

Filmilaule saab alates 1. märtsist nautida kontserdipaikades üle Eesti: Tartus Karlova Teatris, Tallinnas Salme Kultuurikeskuses, Pärnu Kontserdimajas ning Viljandis, Võrus, Viimsis, Elvas, Türil, Keilas, Tõrvas, Raplas, Rakveres, Jõgeval ja Räpinas.

Piletid nüüd müügil Piletilevis ja Piletimaailmas, samuti tund aega enne kontserdi algust kohapeal.

Head Uudised GoodNews