1. Avaleht
  2. Kultuur
  3. KITARR JA LAULUD! Oleg Pissarenko toob Vene Kultuurikeskuse lavale soolokava uute ja vanade lugudega
KITARR JA LAULUD! Oleg Pissarenko toob Vene Kultuurikeskuse lavale soolokava uute ja vanade lugudega

KITARR JA LAULUD! Oleg Pissarenko toob Vene Kultuurikeskuse lavale soolokava uute ja vanade lugudega

Oleg2Kolmapäeval, 29. märtsil algusega kell 19 toimub Tallinnas Vene Kultuurikeskuses Eesti kitarristi ja helilooja Oleg Pissarenko kontsert “Lugusid sellest, mis on päriselt juhtunud”.

“Olen juba pikemat aega tegelenud uue soolokava lihvimisega, kus mängin kitarri ja arutlen lugude vahel enda jaoks olulistel teemadel. Kava on vaikne, intiimne ja isiklik, kõik lood on seotud mulle lähedaste inimeste või elu tähtsate sündmustega. Usun, et igaüks võib seda muusikat kuulates tabada seoseid oma isikliku elu oluliste nähtustega,” tutvustab muusik oma esinemist.

Oleg Pissarenko räägib, et enne Eesti Rahva Muuseumis antud sarja esimest soolokontserti ei osanud ta kavale veel pealkirja anda ja sõnastas selle tol korral “Lugusid sellest, mis on päriselt juhtunud”. Nüüd on see saanud ka “ametlikuks” pealkirjaks.

“Osa lugusid on täiesti uued. Teine osa on minu esimestelt hästiunustatud plaatidelt üles korjatud palad, mida tahan nüüd juba suurema elukogemusega ja veidi teistsuguse kõlaga mängides esitada,” selgitab Oleg. “Sel korral jõuan kontserdiga Tallinna, kus eelmisel kevadel toimus minu Nordea Kontserdimaja suur kontsert pealkirjaga “Päriselt”. Nüüd, aasta hiljem, olen taas siin ja kutsun Sind soolokontserdile!”

Oleg

Piletid saadaval Piletilevis ja muusiku tegemistega saab tutvuda SIIN.

Head Uudised GoodNews