1. Avaleht
  2. Kultuur
  3. Muusika
  4. KÕRV PEALE I Tuulikki Bartosik valiti Londoni plaadifirma kogumikule
KÕRV PEALE I Tuulikki Bartosik valiti Londoni plaadifirma kogumikule

KÕRV PEALE I Tuulikki Bartosik valiti Londoni plaadifirma kogumikule

12. märtsil ilmus plaadifirma Nonclassical kogumik “I Hope This Find You Well In These Strange Times 4”, kus peal on ka Eesti akordionisti ja helilooja Tuulikki Bartosiki lugu “Internal Dialogue”.

“Minu lugu räägib sisemisest võitlusest ja sellest hetkest, kus ühelt poolt soovid tegeleda loominguga, kuid igapäevaelu sekkub jõuliselt vahele. Suur rõõm on, kui praegusel ajal tekib võimalusi oma muusikat levitada ja eriti veel sellisel rahvusvahelisel kogumikul,” ütles Bartosik.

Eklektilisel kogumikul saab kuulda põnevaid improvisatsioone, taasleitud ja muudetud salvestusi, delikaatseid muusikapalu. Selles muusikaseerias on ilmunud juba kolm kogumikku koroonaviiruse piirangute ja lukustuste varjus. Plaadifirma palus saata lood, mis kuidagi iseloomustavad seda hetke ja tunnet. Näiteks on paljud lindistatud kodus isolatsioonis.

Nonclassical on Londonis baseeruv plaadifirma ja muusikaedendaja, mis esitleb klassikalist, eksperimentaalset ja elektroonilist muusikat. Nad toetavad oma tegevustega žanriüleseid artiste ja innovaatilist muusikat.

Head Uudised GoodNews