1. Avaleht
  2. Tunnustus
  3. Kristiine kõige tragimad abipolitseinikud olid Ilja Karasjov ja Risto Kulderknup
Kristiine kõige tragimad abipolitseinikud olid Ilja Karasjov ja Risto Kulderknup

Kristiine kõige tragimad abipolitseinikud olid Ilja Karasjov ja Risto Kulderknup

4. detsembril tänas ja tunnustas Kristiine Linnaosa Valitsus abipolitseinikke ja vabatahtlikke päästjaid, kes panustasid sel aastal turvalisuse tagamisse enam kui 7000 töötundi.

Kristiine Linnaosa Valitsuse traditsioonilisel tänuvastuvõtul andis linnaosavanem Jaanus Riibe tänukirja kahekümneviiele tublimale abipolitseinikule ja vabatahtlikule päästjale. Eraldi esiletõstmist väärib päästjana ühisvalves (septembri seisuga) 1228 vabatahtlikku töötundi teinud Henri Porila, kõige tragimad abipolitseinikud olid Ilja Karasjov ja Risto Kulderknup, kes osalesid aasta jooksul (septembri seisuga) politseitegevuses kokku vastavalt 624 ja 608 tundi.

Kristiine linnaosa vanem Jaanus Riibe rõhutas, et abipolitseinike ja vabatahtlike päästjate panus linnaosa turvalisuse parandamisesse on väga tähtis. „Suured tänud neile ja kõikidele nende kolleegidele, kes aitasid luua ja kindlustada Kristiine elanike turvatunnet!“

„Mul on hea meel, et leidub neid inimesi, kes hoolivad sellest, et elu meie ümber oleks turvalisem ja on valmis ise vabatahtlikuna selle nimel tegema tööd. Seejuures tuleb rõhutada, et abipolitseinikud ja vabatahtlikud päästjad teevad seda oma teise valdkonda kuuluva põhitöö kõrvalt, oma vaba aja arvelt. Aasta-aastalt muude kriiside taustal muutub iga kodaniku panus üha olulisemaks. Oleme selle eest neile väga tänulikud, nende panus ühiskonna heaolusse väärib tunnustamist,“ lisas Riibe.

Head Uudised GoodNews