1. Avaleht
  2. Tunnustus
  3. Kristiine tegusaim korteriühistu sai 10-aastase töö eest tunnustuse
Kristiine tegusaim korteriühistu sai 10-aastase töö eest tunnustuse

Kristiine tegusaim korteriühistu sai 10-aastase töö eest tunnustuse

Kristiine linnaosa igakuisel korteriühistute infotunnil tunnustati parimaid Tallinna linna toetusi saanud korteriühistuid ja valiti ka aasta tegusaim korteriühistu. 2019 aastal linna projektides „Fassaadid korda“, „Hoovid korda“ ja „Roheline õu“ võtsid osa kokku 21 linnaosa korteriühistut.

Kristiine linnaosa vanem Jaanus Riibe ütles tunnustusüritusel, et Tallinna linna erinevad korteriühistutele suunatud toetusmeetmed aitavad linlastel hoida majad ja hoovid korras. „Igal aastal kümned ja isegi sajad korteriühistud saavad parandada ja kaasajastada oma elamistingimusi linna abiga. Meil on väga hea meel, et ka Kristiine korteriühistud on jätkuvalt aktiivselt ja järjepidevalt võtavad osa neist projektidest. Meie poolne tunnustus on märgiks, et see panustatud aeg ja vahendid tõstavad terve meie linnaosa miljööväärtust,“ rõhutas Riibe.

2019. aasta tegusaimaks korteriühistuks Kristiines oli valitud Järve asumis asuv KÜ Tuisu 5, 14 korteriga elamu, mille elanikud ühise perena on pikemat aega aktiivselt tegelenud elamu ja ümbruse korrastamisega. „Kümne aasta jooksul on nad osalenud kõigis kolmes linna projektis, mille raames said korda tehtud nii maja fassaad, katus, õueala kui ka parkla ja laste mänguväljak,“ lisas linnaosa vanem.

Kristiine parimaks „Fassaadid korda“ projektis osalenud korteriühistuks valiti KÜ Seebi 32, „Hoovid korda“ raames toetuse saanute KÜ-de vahel paistis välja korteriühistu Linnu tee 1 ja parima „Rohelise õu“ osavõtjaks oli KÜ Mooni 19.

Head Uudised GoodNews