1. Avaleht
  2. Kultuur
  3. Laulupeo aasta tõmbab käima Talveöölaulupidu Otepääl
Laulupeo aasta tõmbab käima Talveöölaulupidu Otepääl

Laulupeo aasta tõmbab käima Talveöölaulupidu Otepääl

Laulupeo aasta tõmbab käima Talveöölaulupidu OtepäälJaanuarikuu viimasel reedel toimub Pühajärve laululaval teine Valgamaa Talveöölaulupidu. 31. jaanuaril kell 20:00 algaval laulupeol tuleb esitamisele seitseteist tuntud talveteemalist laulu.

Valgamaa Talveöölaulupeo korraldajate Margit Tali ja Merle Soonbergi sõnul lähtuti laulude valimisel sellest, et valdav enamus inimesi neid laule kaasa oskaks laulda. Laulupeole on suur hulk koore juba registreerunud, kuid korraldajad ootavad veel ka teisi koorilauljaid neile seltsiks. Loomulikult on oodatud ka kõik igapäevaselt muusikaga mittetegelevad inimesed laulurõõmust osa saama.

Solistidena astuvad teiste hulgas üles Alen Veziko, Kill Kaare ja Merlyn Uusküla. Talveöölaulupidu saab alguse GMP Clubhoteli alusest Pühajärve rannaparklast, kust 19:45 algab lühike rongkäik laululava juurde. Inimesi oodatakse talveteemalises riietuses. Tantsusammudega aitavad kehad soojaks teha tantsugrupi FeelingGood tantsijad. Julgemad osalejad saavad aga talvist laulupidu nautida kuumas kümblustünnis.

Otepääl toimuv Valgamaa II Talveöölaulupidu 2014 pakub vaheldust Otepää talispordivõimalustele ning muudab talve värvikamaks ja atraktiivsemaks. Omalaadne laulupidu kooride ja publiku osavõtul rikastab talvise perioodi ühisüritusi ning aitab kaasa piirkonna maine kujunemisele.

Laulupeo videokutse

Facebooki ürituse link

Head Uudised GoodNews