1. Avaleht
  2. Kultuur
  3. Film
  4. Loomaaias näidatakse loodusfilmi „Otsin endale vihmametsa“
Loomaaias näidatakse loodusfilmi „Otsin endale vihmametsa“

Loomaaias näidatakse loodusfilmi „Otsin endale vihmametsa“

Ostsin endale vihmametsa18. oktoobril kell 11.30 näidatakse Tallinna loomaaia keskkonnahariduskeskuse suures auditooriumis Viasati kinoõhtute raames loodusfotograaf Charlie Hamilton Jamesi filmi „Ostsin endale vihmametsa“  tunnipikkust 1. episoodi.

Enne filmilinastust teeb sissejuhatuse ja räägib vihmametsast zooloog Aleksei Turovski. Filmipäev on kõigile tasuta ja filmil on eestikeelsed subtiitrid.

Lisaks filmielamusele saab hariduskeskuse fuajees vaadata skulptuurinäitust „Loom ja inimene“ või loomaaia ajalugu tutvustavat stendinäitust „Tallinna Loomaaed 75“.

Keskkonnahariduskeskus asub loomaaia Õismäe-poolses lääneväravas Ehitajate tee 150. Kel soov lisaks tasuta filmivaatamisele ka loomaaeda minna, siis oktoobris on piletitel juba soodsamad talvehinnad. Põhja- ja läänevärava kassa on lahti kella 9-17, loomaaed suletakse kell 19.

Viasati kinoõhtud toimuvad 13.-18. oktoobrini erinevates Eesti mäluasutustes, kus näidatakse dokumentaalkanalite Viasat Nature, Viasat History ja Viasat Explore filme.

Head Uudised GoodNews