1. Avaleht
  2. Ukraina rahva toetuseks
  3. MTÜ Slava Ukraini tutvustab Eestis ainulaadset läbipaistvust annetuste kasutamisel
MTÜ Slava Ukraini tutvustab Eestis ainulaadset läbipaistvust annetuste kasutamisel

MTÜ Slava Ukraini tutvustab Eestis ainulaadset läbipaistvust annetuste kasutamisel

MTÜ Slava Ukraini, kes on pühendunud Ukraina sõdurite toetamisele, kasutab uudset lähenemist annetuste haldamisel, pakkudes avalikkusele enneolematut läbipaistvust. Organisatsioon uuendab igakuiselt oma kodulehel ülevaatetabelit, mis kajastab laekunud annetuste ja tehtud kulutuste üksikasju, andes annetajatele ja teistele huvilistele võimaluse näha, kuidas annetusi kasutatakse.

See uuenduslik lähenemine annetuste läbipaistvusele on Eestis unikaalne. MTÜ Slava Ukraini on teadaolevalt esimene organisatsioon, mis võimaldab annetajatel ja huvilistel igakuiselt kulurea täpsusega jälgida, kuidas annetusi kasutatakse, mida täpselt soetatakse ja kui palju organisatsiooni ülalpidamiseks kulub. Selline avatus aitab ja annab igale annetajale ja huvilise võimaluse otsustada kulude otstarbekuse üle ning tagab, et annetusi kasutatakse sihipäraselt.

“Me usume, et vaid meie tegevuse täielik läbipaistvus aitab taastada annetajate ja toetajate usalduse,” sõnas MTÜ Slava Ukraini tegevjuht Anu Viltrop. “Igaüks, kes tahab, võib minna meie kodulehele ja vaadata, kuhu täpselt meile tehtud annetused lähevad.”

Me usume, et vaid meie tegevuse täielik läbipaistvus aitab taastada annetajate ja toetajate usalduse.

  • 2023. aasta novembris liitus MTÜ Slava Ukraini liitus annetuse kogumise hea tavaga.
  • MTÜ Slava Ukraini on 2022. aastal asutatud avalikes huvides tegutsev mittetulundusühing, mille eesmärk on Ukraina sõjaväe ja tsiviilelanikkonna toetamine elu säästva ja päästva abiga. Eesmärkide saavutamiseks annab MTÜ Ukraina sõjaväele ja tsiviilelanikele oskusi, teadmisi ja vahendeid sõjakahjudega toimetulemiseks.
Head Uudised GoodNews