1. Avaleht
  2. Kultuur
  3. Nõmme tähistab Eesti Vabariigi aastapäeva kahe C-Jami ja Ivo Linna kontserdiga
Nõmme tähistab Eesti Vabariigi aastapäeva kahe C-Jami ja Ivo Linna kontserdiga

Nõmme tähistab Eesti Vabariigi aastapäeva kahe C-Jami ja Ivo Linna kontserdiga

Nõmme linnaosa valitsus korraldab 20. veebruaril Eesti Vabariigi 106. aastapäeva puhul kaks tasuta C-Jami ja Ivo Linna kontserti Estonia kontserdisaalis. Esimene kontsert algab kell 17.00 ja teine lisakontsert kell 19.30.

Nõmme linnaosa vanem Karmo Kuri kinnitas, et juba aastaid kestnud aastapäeva kontserttraditsioon on järjest populaarsem. „Tundub, et sel aastal panime artisti valikuga taas täkkesse, sest juba esimesel tasuta piletite jagamise päeval oli selge, et peame korraldama ka lisakontserti,“ rääkis Kuri. „Olen äärmiselt tänulik Ivo Linnale ja C-Jami kvartetile, et oldi valmis koheselt ka teiseks kontserdiks,“ lisas ta.

Tšellokvartett C-Jam on unikaalne kooslus meestest, kes ei karda avardada piire ja püstitada endale enneolematuid väljakutseid. Tšellokvartetis (Pärt Tarvas, Levi-Danel Mägila, Margus Uus ja Tõnu Jõesaar) on ühendatud klassikaline keelpillikvartett, improvisatsiooniline big-band, metalne ja kaasakiskuv rock-muusika, tundlik ning emotsionaalne tšellokõla. Selline muusika ei jäta külmaks ühtegi kuulajat. Sellegipoolest toetab neid laval vokaaliga kõigi poolt armastatud Ivo Linna.

Pääsmed kell 19.30 algavale lisakontserdile on saadaval alates 5. veebruarist Nõmme linnaosa valitsuse infoteenindussaalist ja Fienta piletikeskkonnast. Üksikuid pileteid on saada samadel tingimustel ka kell 17.00 algavale kontserdile. Mõlemal kontserdil avatakse uksed pool tundi enne algust.

Tasuta pileteid on piiratud koguses ja nende väljastamine lõppeb kui saalis on kõik kohad täitunud.

Head Uudised GoodNews