1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. Õismäe tiigi ääres võetakse uus aasta vastu tasuta kontserdi saatel
Õismäe tiigi ääres võetakse uus aasta vastu tasuta kontserdi saatel

Õismäe tiigi ääres võetakse uus aasta vastu tasuta kontserdi saatel

Täna algusega kell 23.00 toimub Õismäe tiigi kaldal meeleolukas aastavahetuse kontsert, kus esinevad Itaalia superstaar Benassi Bros feat. Dhany ning Eduard Toman. Kontsert on tasuta ja kõik huvilised oodatud.

Haabersti linnaosavanem Oleg Siljanov sõnas, et Õismäe tiigi kaldal toimub suurejooneline aastavahetuse kontsert esmakordselt. „Eelmisel aastal toimus Õismäe tiigi kaldal jõululaat ning aastavahetusel korraldas linnaosavalitus ilutulestikku. Tallinn on aga tänavu loobunud aastavahetuse ilutulestikust,“ ütles linnaosavanem. „See õige otsus, sest ilutulestik valmistab stressi nii koduloomadele, loomaaia asukatele kui ka lindudele,“ jätkas linnaosavanem ning pöördus linlaste poole palvega loobuda samuti ilutulestikust ning teha selle asemel hoopis annetus mõnele loomadega tegelevale organisatsioonile.

Ilutulestiku asemel toimub sel korral aastavahetusel Õismäe tiigi ääres tasuta kontsert. „Tiigi äärde püstitatud laval astuvad üles laulja Eduard Toman ning Itaalia superstaar Benassi Bros feat. Dhany. Kontserdil kõlavad sellised megahitid nagu Satisfaction, Every single day, Hit my heart, Make me feel illusion, Let it go, Summer part ja teised,“ rääkis Siljanov ning kutsus Õismäe tiigi äärde, et üheskoos saata ära vana-aasta ja tervitada uut 2023. aastat.

  • Kontsert Õismäe tiigi kaldal algab kell 23.00 ning pidu kestab kella üheni.
Head Uudised GoodNews