OTEPÄÄ 900! Juubeliaasta jätkub Idamaade köögiga
Otepää 900 ürituste raames alustas GMP Clubhotel & Pühajärve restoran märtsis rahvusköökide aastat. 23. aprillil on järg käes Idamaade rahvustoitudel.
23. aprillil algusega kell 19.00 on võimalik GMP Clubhotel & Pühajärve restoranis nautida erinevaid Idamaa hõrgutisi alates lõhe-sashimist kuni lõpetades mate-mündi kreemiga. GMP Clubhotel & Pühajärve restorani peakokk Koit Uustalu sõnas, et seekord aitab õhtusöögi serveerida ning väärt lugusid Idamaadest vesta erikülaline Tallinnast – aasia restorani „Riis“ peakokk ja omanik Kadri Tran.
Maalilise Pühajärve kaldal asuvat legendaarset GMP Clubhotel & Pühajärve restorani peetakse üheks Lõuna-Eesti parimaks ning stiilseimaks toitlustus- ja meelelahutuskohaks. Restoran on valitud neljal järjestikkusel aastal Eesti 50 parima restorani hulka.