1. Avaleht
  2. Tunnustus
  3. Otepää korrakaitsjad pälvisid tunnustuse
Otepää korrakaitsjad pälvisid tunnustuse

Otepää korrakaitsjad pälvisid tunnustuse

Otepää vallavolikogu õigus- ja korrakaitsekomisjoni traditsiooniline jõustruktuuride tunnustamisüritus toimus 6. detsembril Karupesa hotellis. Tunnustuse pälvisid Otepää valla kaitseliitlased, naiskodukaitsjad, päästjad, abipolitseinikud ja vabatahtlikud.

Jõustruktuuride esindajaid tänasid ja tunnustasid vallavanem Jaanus Barkala, vallavolikogu esimees Rein Pullerits ning vallavolikogu õigus- ja korrakaitsekomisjoni esimees Tarmo Kosk.

„Tänan kõiki jõustruktuuride esindajaid panuse eest Otepää turvalisuse tagamisel! Olen alati öelnud, et riigi- ja kodanikukaitses sõltub kõik inimestest, sellest, kui hästi on nad ettevalmistatud. Otepää vallas on olemas need tublid inimesed, kelle peale saab alati kindel olla,“ ütles vallavanem Jaanus Barkala

 „Keegi meist poleks osanud arvatagi, et aegadetagune mõiste – tsiviilkaitse, kaasaegse nimega kodanikukaitse, on täna tõusnud vägagi aktuaalseks, seda kahjuks seoses Ukrainas toimuvaga. Seda enam on vajalik tähelepanu pöörata neile, kes igapäevaselt vallakodanike turvalisust tagavad,“ lisas Tarmo Kosk.

Otepää valla tänukirja ja meene said:

  1. Urmas Kuldmaa
  2. Rein Jüris
  3. Mari Mõttus
  4. Aleksander Mõttus
  5. Esmar Naruski
  6. Heikki Kadaja
  7. Karl Kadaja
  8. Vello Mekk
  9. Rein Areng
  10. Rando Undrus
  11. Gunnar Arak
  12. Kalle Selleke
  13. Martin Peerna
  14. Rita Pärnik
  15. Helle Kuldmaa
  16. Maive Vill
  17. Andrus Sumberg
  18. Taavi Sepp
  19. Indrek Riivald
  20. Avo Tarikas
  21. Saamuel Stepanov
  22. Erkki Teder
  23. Randel Uibopuu
Head Uudised GoodNews