1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. Otepää valla kõige pisemad said sünnikirja
Otepää valla kõige pisemad said sünnikirja

Otepää valla kõige pisemad said sünnikirja

18. juunil kogunesid Otepää kultuurimaja parki kõige pisemad vallakodanikud koos oma vanematega. Pisikesed otepäälased said traditsioonilised sünnikirjad.

Otepääl on juba toredaks traditsiooniks saanud, et väikesed vallakodanikud saavad lisaks sünnikirjale mälestuseks Eesti Lastekirjanduse Keskuse lasteraamatu „Pisike puu“, nimelise graveeringuga pildiraami ja MTÜ Karukäpa poolt kootud papud.

Kohal oli Karuema koos Mõmmibeebiga, kes sai ka sünnikirja. Laulurõõmu pakkus Otepää laululaps Hariette-Liis Kuus (juhendaja Erle Mägi).

Sünnikirjad said 73 uut vallakodanikku, 41 poissi ja 32 tüdrukut.

Väikesed vallakodanikud on sündinud ajavahemikul 1. aprill 2022 kuni 31. märts 2023.

Sünnikirjad andsid üle vallavolikogu esimees Rein Pullerits, vallavanem Jaanus Barkala, sotsiaalteenistuse juhataja Kristin Leht.

„Otepää vald teeb alati kõik võimaliku, et meie nii pisikesed kui ka suured vallakodanikud ennast hästi tunneksid. Täna on meil käsil uue lasteaia ehitamise projekt, sest Otepää vald vajab arenguks kaasaegset ja innovatiivset lasteaeda,“ sõnas vallavanem Jaanus Barkala. „Heaks näiteks laste haridusse panustamisel on ka uue Puka koolimaja valmimine.“

Sündmuse korraldas Otepää Kultuurikeskused koostöös Otepää Vallavalitsusega.

Head Uudised GoodNews