1. Avaleht
  2. Uudis
  3. Pirita rannas alustab öine patrullteenus
Pirita rannas alustab öine patrullteenus

Pirita rannas alustab öine patrullteenus

Tänasest hakkab Pirita rannaalal osutama öist patrullteenust Citysec Turvateenistus OÜ. Teenuse eesmärk on tõsta suveperioodil turvalisust ning ennetada vandalismi piirkonnas, mis hõlmab Supluse puiestee 1c ja Jõesuu tee 5 alasid.

Suvine turvameede aitab ennetada ja vältida rannainventari lõhkumist ning rannaalal paiknevate sanitaarkonteinerite ja müügikioskite sodimist graffitiga. Patrullteenus toimub iga päev ajavahemikus 22.00 kuni 02.00, mil on suurenenud vajadus tõhusa valve järele.

Suvine turvameede aitab ennetada ja vältida rannainventari lõhkumist ning rannaalal paiknevate sanitaarkonteinerite ja müügikioskite sodimist graffitiga.

“Meie soov on tagada Pirita rannaala puhtus ja turvalisus kõigile külastajatele. Ühtlasi loodame vähendada rannapiirkonna varalisi kahjusid ning pakkuda meelerahu meie kogukonna liikmetele ja ranna külastajatele,” rõhutas Pirita linnaosa vanem Doris Raudsepp turvameetme olulisust. „Julgustame kõiki külastajaid järgima heakorra reegleid ning teavitama võimalikest probleemidest turvapatrulle,“ lisas Raudsepp.

Meie soov on tagada Pirita rannaala puhtus ja turvalisus kõigile külastajatele.

Pirita rand on Sinilipu kvaliteedimärgisega rand. Pirita Linnaosa Valitsus on pühendunud kohaliku elukvaliteedi parandamisele ja soovib patrullteenusega panustada nauditavama keskkonna loomisele rannaalal.

Head Uudised GoodNews