1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. PIRITA VÄÄRIKATE HUVIKOOL I Millised on hea enesetunde alustalad?
PIRITA VÄÄRIKATE HUVIKOOL I Millised on hea enesetunde alustalad?

PIRITA VÄÄRIKATE HUVIKOOL I Millised on hea enesetunde alustalad?

19. jaanuaril toimus Pirita väärikate huvikoolis loeng psühholoog Anneli Salgaga, kes jagas teadmisi selle kohta, kuidas säilitada õnnetunnet ja taasleida rõõmustamisoskus.

Foto: Pirita Linnaosa Valitsus

Anneli Salk andis praktilisi nõuandeid meele positiivsena hoidmiseks ning mõttemustrite muutmiseks. Hea enesetunde alustaladena, mis aitavad liigsest närvipingest vabaneda, nimetas psühholoog häid suhted iseenda ja teistega, usaldust elu vastu ning reaalsustaju.

Hea enesetunde alustalad on head suhted iseenda ja teistega, usaldus elu vastu ning reaalsustaju.

Foto: Pirita Linnaosa Valitsus

“Praktiline psühholoogialoeng tuletas meelde olulisemad punktid enda vaimse tervise eest hoolitsemiseks ning tuletas meelde printsiibid, mis moodustavad tugeva vundamendi heale elule,“ nentis Pirita linnaosa vanem Kaido Saarniit.

Osalejatel oli võimalus kirja panna üks hea mõte, mis neid elu jooksul on toetanud ning seda teistega jagada. Kaunitele piltpostkaartidele kirjutatud positiivseid sõnumeid jagati omavahel, luues sooja ja toetava õhkkonna.

Foto: Pirita Linnaosa Valitsus

“Nagu me ei suuda maailma soojaks kütta, samamoodi tõmbame piiri sellele, mida me suudame muuta ja mida mitte,” rõhutas psühholoog Anneli.

Nagu me ei suuda maailma soojaks kütta, samamoodi tõmbame piiri sellele, mida me suudame muuta ja mida mitte.

  • Järgmine väärikate huvikooli loeng toimub 16. veebruaril kell 12, esineb kunstiajaloolane Jüri Kuuskemaa.
Head Uudised GoodNews