1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. Pirital alustas malevasuve 21 tublit noort
Pirital alustas malevasuve 21 tublit noort

Pirital alustas malevasuve 21 tublit noort

Eile alustas Pirital oma malevasuve 21 tublit Tallinna noort, kes hoolitsevad järgneval kahel nädalal linnaosa heakorra eest haljasaladel ja parkides. Noored lõikavad puudelt vesikasve, rohivad ning kõplavad peenraid ja koristavad piirkonda prahist.

„On rõõm näha, et noored on valmis panustama kogukonna heakorda oma aega ning energiat ja tulevad suvel tööle. Noorte aktiivsus nähes usun, et tulevik on heades kätes. Tänan kõiki malevlasi ja juhendajaid nende pühendumise eest! Soovin teile meeleolukat ja tegusat malevasuve!” andis hea sõna kaasa Pirita linnaosa vanem Doris Raudsepp.

On rõõm näha, et noored on valmis panustama kogukonna heakorda oma aega ning energiat ja tulevad suvel tööle – noorte aktiivsus nähes usun, et tulevik on heades kätes!

Enne töödega alustamist läbiti ohutusloeng, et tagada kõigi osalejate turvalisus. Päevas teevad noored neli tundi tööd ning seejärel osalevad mitmekesistes vaba aja tegevustes, mis pakuvad puhkust pärast aktiivset tööpäeva.

Õpilasi juhendavad kogenud rühmajuhid Inara Ein ja Liis-Ellen Raivet, kes tagavad tööde sujuva kulgemise ning toetavad noori nende tegemistes.

Head Uudised GoodNews