1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. ISADEPÄEVA SÜNDMUS I Pirital toimub isadepäeva jalgpalliturniir
ISADEPÄEVA SÜNDMUS I Pirital toimub isadepäeva jalgpalliturniir

ISADEPÄEVA SÜNDMUS I Pirital toimub isadepäeva jalgpalliturniir

13. novembril algusega kell 13 toimub Merivälja Põhikooli spordisaalis Pirita Linnaosa Valitsuse ja FCI Levadia koostöös meeleolukas isadepäeva jalgpalliturniir.

Pirita linnaosa vanem Kaido Saarniit lubab ka ise mänguvormi selga tõmmata ja ühe aktiivse pärastlõuna veeta. „Mul on hea meel, et koos Levadiaga saame isadepäeval pakkuda võimalust veeta paar tundi oma perega jalgpalliväljakul, kus särisev pinge ja hea emotsioon on alati tagatud,“ sõnas linnaosavanem. „Osalema on oodatud nii eelregistreeritud kui ka kohapeal moodustatud võistkonnad. Võistlejaid ootame kohale pool tundi enne ürituse algust. Kaasaelajad on samuti teretulnud.“

Foto: Freepik

“Esimest korda ajaloos korraldame koos Pirita Linnaosa Valitsusega sellise jalgpalliturniiri, millest loodame, et tekib ilus traditsioon pikkadeks aastateks. Isadepäeval korraldatav turniir on ideaalne koht, kus laps ja isa saavad ennast võistlusmomendis proovile panna ja ühiselt aktiivset aega veeta,“ ütles FCI Levadia kogukonnajuht Lauri Välja. „Ootame lõbusale turniirile kõiki soovijaid! Kohtume 13. novembril Merivälja Põhikooli saalis!“

Isadepäeval korraldatav turniir on ideaalne koht, kus laps ja isa saavad ennast võistlusmomendis proovile panna ja ühiselt aktiivset aega veeta.

Turniir toimub alagrupi süsteemis ja korraga on ühest võistkonnast väljakul 5 (4+1 väravavaht) mängijat. Enne algust viivad FCI Levadia treenerid läbi ka lühikese soojenduse.

  • Võistluse ja registreerimisega seotud täpsem info on leitav Facebookist.
Head Uudised GoodNews