1. Avaleht
  2. Tunnustus
  3. Rahvusooper tunnustas parimaid joonistajaid ja kirjutajaid
Rahvusooper tunnustas parimaid joonistajaid ja kirjutajaid

Rahvusooper tunnustas parimaid joonistajaid ja kirjutajaid

Rahvusooperis Estonia toimus traditsiooniline haridusprojektide hooaja lõpetamine, kus teater autasustas parimaid joonistajaid ja kirjutajaid.

Lõppeval hooajal osales  Estonia haridusprojektides „Punamütsike ja seitse pöialpoissi“, „Balletilugu“, „Ka ooper kõlab tuttavalt“, „Orkestrimäng“, „Kuidas mõista balletti“, „Aken orkestrimaailma“ ja „Kontsert kõige pisematele“ üle 15 000 lapse.

Autasustamisele olid kutsutud nii laste- ja noorteprojektide läbiviijad kui ka parimatest parimad joonistajad ja kirjutajad, kes arvustuste ja joonistuste näol tagasisidet andsid. Tänuüritusel jagasid Buratino ja kass Basilio tublimatele kingitusi, üheskoos söödi vahukooretorti ning pärast auhinnatseremoonia lõppu jäid osalejad vaatama Olav Ehala muusikali „Buratino“.

Rahvusooper tänab kõiki osalenud lapsi ja nende juhendajaid: koolide ja lasteaedade õpetajaid ning vanemaid! Erilise tänu pälvisid ka haridusprojekte läbi viinud pühendunud estoonlased: Tuuli Potik, Priit Aimla, Aare Kodasma, Triin Ella, Merit Männiste, Lemme Saarma, Kerstin Tomson, Henno Soode, Aabi Ausmaa, Anto Õnnis, Priit Paabo, Lisa Kawasaki, Mati Leibak, Maarja Allik, Anneli Tohver, Hedi Pundonen, Daniel Kirspuu, Triinu Leppik-Upkin, Karina Laura Leškin, Anna Roberta Lahesoo ja Marcus Nilson.

Parimaid joonistusi on võimalik kõikidel teatrikülastajatel näha valge saali ees oleval fotoseinal.

Fotod: Veljo Poom

Head Uudised GoodNews