1. Avaleht
  2. Kultuur
  3. Reedel algab Pärnu esimene kitarrifestival
Reedel algab Pärnu esimene kitarrifestival

Reedel algab Pärnu esimene kitarrifestival

Pärnu kitarrifestival7.-9. novembrini täitub Pärnu linn kitarrimuusikaga. Toimuvad konkurss, töötoad, vabalava ja kontserdid. Töötoad, mille juhendajateks on Lauri Jõeleht, Marek Talts, Erki Pärnoja, Laura Junson, Erko Niit ja Riho Sinisalu, toimuvad 7 ja 8 novembril Pärnu Muusikakoolis.

Konkurss toimub 8. novembril Pärnu Vanalinna Põhikooli aulas järgmistel suundadel: klassikaline kitarr, rütmimuusika kitarr, hobikitarristid ja laulvad kitarristid. Konkursi laval võib näha kokku kuni 40 Pärnu linnast ja maakonnast pärit kitarristi. Konkurss on publikule tasuta. Ülesastumised vabalaval toimuvad kahel õhtul: 7. novembril rokiklubi Volume väikses saalis ja 8. novembril kohvikklubis Fookus. Üles astuvad nii registreerunud huvilised kui ka festivali töötubade juhendajad ning kitarriõpetajad.

Kontserdid
Pärnu Kitarrifestiali avakontsert: esineb Pirita Kitarriorkester, Pärnu Raekojas 7.11 kell 16 (tasuta).
The Gothenburg Combo (SWE), Pärnu Kontserdimajas 8.11 kell 19 (Fiesta de la Guitarra kitarrimuusika festivali kontsert koostöös Eesti Kontserdiga)
The Otis Grand Blues Band (UK) rokiklubis Volume 7.11 kell 22 (peakorraldaja rokiklubi Volume)
To Die For (FIN) rokiklubis Volume 8.11 kell 22 (peakorraldaja rokiklubi Volume)

Pärnu kitarrifestivali lõppkontsert: esinevad Pärnu Kitarrifestivali kitarriorkester, konkursi parimad ja kitarrifestivali juhendajad, Pärnu Vanalinna Põhikooli aulas 9.11 algusega kell 12 (tasuta).

Head Uudised GoodNews