1. Avaleht
  2. Tunnustus
  3. Selgusid 2023. aasta külastajate lemmikrestoranid
Selgusid 2023. aasta külastajate lemmikrestoranid

Selgusid 2023. aasta külastajate lemmikrestoranid

Eesti juhtiv restoranide broneerimise platvorm TableOnline avaldas kasutajate poolt möödunud aastal kõige kõrgemalt hinnatud restoranid. Kokku on välja toodud 59 restorani Tallinnast, Tartust, Pärnust, Viljandist ja Haapsalust.

TableOnline on juhtiv restoranide broneerimise platvorm nii Eestis kui ka Soomes ning enamus reserveeringuid valdkonnas tehakse just läbi selle süsteemi. Platvorm soovib tunnustada mitmekesisust ja hindab tipptaset, tuues esile need restoranid, mis on kujunenud külastajate poolt armastatuks.

Just selle eesmärgiga võetakse iga aasta kokku klientide poolt enim äramärgitud restoranid, mille üldist kogemust, atmosfääri, toidu kvaliteeti ja teeninduse taset tuhanded restoranikülastajad on hinnanud. Äramärkimise kriteeriumiks on keskmine hinnang vähemalt 4,5 punkti 5-st ning vähemalt 30 arvustust möödunud aasta lõpu seisuga.

Kirevat valikut esindavad seekord 49 restorani Tallinnast, 4 Pärnust, 3 Tartust, 2 Viljandist ning 1 Haapsalust. Esindatud on nii eestipärane köök, kuid leidub ka erinevaid rahvusvahelisi maitseelamusi, pakkudes huvilistele võimalust avastada uusi kulinaarseid võimalusi ning nautida meeldejäävaid restoranikülastusi.

„Tänaseks oleme Eestis tegutsenud juba 5 aastat ning ääretult uhke on olnud näha, kuidas kohalikud naudivad uute paikade avastamist või taasavastavad juba teada-tuntud söögielamusi. Viimase viie aasta jooksul on läbi TableOnline veebi tehtud Eesti restoranidesse veidi üle poole miljoni broneeringu ning iga aastaga on külastajate arv kahekordistunud. Peale 2020. aasta pandeemiast tingitud sulgemisi 2021. aastal see lausa kolmekordistus, võrreldes siis 2019. aasta külastajate arvuga,“ kommenteeris TableOnline Eesti juht Kristi Kald.

„Tõdeme, et platvormile lisatud hinnangud ja kommentaarid aitavad teha valikuid ja hoida ka restoranide kvaliteeti, sest tunnustamine viib alati edasi. Samuti on suurepärane näha klientide lemmikute seas aastast aastasse meie pikaajalisi partnereid nagu Härg&Pull, Joyce, Gastronoom ning KoduKOHVIK – suur au on viia kokku õnnelik restoranikülastaja ning imeline söögikoht.“

Enim hinnatud restoranidega 2023. aastal saab lähemalt tutvuda SIIN.

Head Uudised GoodNews