1. Avaleht
  2. Haridus
  3. Tallinna Ülikoolis on 3.-8. augustini avatud täiendav vastuvõtt
Tallinna Ülikoolis on 3.-8. augustini avatud täiendav vastuvõtt

Tallinna Ülikoolis on 3.-8. augustini avatud täiendav vastuvõtt

Tallinna Ülikool avas täiendava vastuvõtu võõrkeelsetele ja osakoormusega õppekavadele, lisavastuvõtt on avatud ka riiklikult olulisele erialale – psühholoogia õppekava koolipsühholoogia suunale. Avaldusi saab esitada 3.-8. augustini ning vastuvõtueksamid toimuvad 9.-11. augustini.

Täiendava vastuvõtu puhul saab esitada avalduse vaid ühele õppekavale ning kandideerida saavad vaid Eesti kodanikud ja Eestis alaliselt elavad inimesed. Kandideerimine toimub tudengite sisseastumise infosüsteemis SAIS.

Vastuvõtt on avatud riiklikult olulisel eestikeelsel erialal – psühholoogia, koolipsühholoogia suund, MA.

Bakalaureuse tasemel on kandideerimiseks avatud viis ingliskeelset õppekava: ristmeedia, õigusteadus, interdistsiplinaarsed sotsiaalteadused, poliitika ja valitsemine ning interdistsiplinaarsed humanitaarteadused – Artes Liberales.

Magistri tasemel on kandideerimiseks avatud kolm ingliskeelset õppekava: kommunikatsioonijuhtimine, rahvusvahelised suhted ning inimõigused digitaalses ühiskonnas.

Osakoormusega õppes on täiendavaks vastuvõtuks avatud kaks eestikeelset õppekava: õigusteadus, BA ja organisatsioonikäitumine, MA.

Lisaks on avatud ka vastuvõtt sotsioloogia doktoriõppekavale (doktorant-nooremteaduri koht).

Paberkandjal lisadokumente ja avalduste esitamine kohapeal toimub 8. augustil ning vastuvõtueksamid toimuvad 9.-11. augustil.

  • Täiendava vastuvõtu kohta leiab infot siit!
Head Uudised GoodNews