1. Avaleht
  2. Kultuur
  3. Film
  4. Täna algav „Teadusdeit“ kutsub öösel tasuta kinno
Täna algav „Teadusdeit“ kutsub öösel tasuta kinno

Täna algav „Teadusdeit“ kutsub öösel tasuta kinno

Täna algav „Teadusdeit“ kutsub öösel tasuta kinnoTäna algab hilisõhtuse öökinoseansiga kinos Artis koolivaheaja teadusteemaline programm „Teadusdeit“.

Koolivaheaeg pakub tasuta filmielamust ning toob täna hilisõhtul kinolinale 2012. aasta noorte- ja lastefilmide festivali Just Film kavas olnud hittfilmi „Me @ The Zoo“. Hilisõhtune öökinoseanss linastub täna, 19. märtsil kinos Artis kell 22.00. Öökino on soovituslik vanusele 16+.

Tegu on kollaaždokumentaaliga, mis avab salakavala Youtube’i maailma pahupoole ning jutustab intrigeeriva loo kunagisest Youtube’is miljoneid klikke kogunud superstaarist “Jätke Britney rahule!” Chris Crockerist. Suurimast Britney Spearsi fännist sai üleöö armastatud ja vihatud internetikangelane, kes jõudis oma veidrate ühiskonnakriitiliste videodega kaugemale peovoolu meediasse kui ta ise oletadagi oleks julgenud.

Homme, 20. märtsil täitub Solaris Keskus teaduse ja tehnoloogiaga. Noored teadlased ja tehnoloogiasõbrad saavad katsetada nutitelefonis liitreaalsuse rakendusi, panna robotid elama või ehitada ise hambaharjadest roboteid. Kohapeal on huvilistele avatud 3D-trükikoda.

Lisaks töötubadele toimub Solaris Keskuses lahedaid mänge ning saab võita auhindu. Muusikaelamust pakub Noortebänd 2014 konkursi publiku lemmik Attention, Please!

Lisaks tutvustab homme õhtul kell 18.00 Solaris Keskuses jalgpalliklubi Nõmme Kalju oma fännidele uut esindusmeeskonda ja mänguvorme. Peale seda jagavad Kalju mängijad fännidele autogramme ja pääsmeid laupäeval toimuvale mängule. Lastele jagab õhupalle ja maiustusi Roosa Panter!

20. märtsi hilisõhtul on huvilised oodatud ööloengusse Energia Avastuskeskuses, kus tuleb juttu maailma vapustanud psühholoogia eksperimentidest ning arukast inimesest.

Meelte ergutuseks saavad osalejad energiat ammutada energiajoogast ja tervislikest vitamiinismuutidest.

Kogu programm on tasuta!

Koolivaheaja teadusprogrammi korraldajaks on Tallinna Spordi- ja Noorsooamet.

Head Uudised GoodNews