1. Avaleht
  2. Kultuur
  3. Tartu mudilaskoorid tähistavad emadepäeva kontserdiga
Tartu mudilaskoorid tähistavad emadepäeva kontserdiga

Tartu mudilaskoorid tähistavad emadepäeva kontserdiga

Sel pühapäeval kell 15 annavad 200 laululast Vanemuise kontserdimajas emadepäevale pühendatud kontserdi. Laulupäeval “Minu rõõm” kõlab Tartu 2024 laulupeo mudilaskooride repertuaar ning tantsitakse folkloorseid tantse.

Laulupäeva kunstilise juhi Külli Karaski sõnul on eriline, et mudilaskoorid ühise kontserdi annavad ja Tartu laulupeo sisse juhatavad. “Kindlasti laseb energiline ja rõõmus lauluvalik mudilastel särada. Kes veel jagaks õnne ja rõõmu paremini kui laululaps!” lisas Karask.

Kindlasti laseb energiline ja rõõmus lauluvalik mudilastel särada. Kes veel jagaks õnne ja rõõmu paremini kui laululaps!

Esitamisele tulevad Airi Liiva “Laskem laulda”, Priit Pajusaare “Samblalõhnaline laul” ja Külli-Katri Eskeni “Õnn tuli õuele”, samuti kõlab lastekooride repertuaaris olev Miina Härma “Emakesele”. Folkloorseid tantse viivad läbi folklooriklubi Maatasa ja keelpilliansambel Helinad.

Esinevad mudilaskoorid Tamme koolist, Mart Reiniku koolist, Miina Härma gümnaasiumist, Karlova koolist, Lähte koolist ja Nõo põhikoolist. Kontserdi lavastaja on Ivika Hein ja kunstiline juht Külli Karask.

Head Uudised GoodNews