1. Avaleht
  2. Tunnustus
  3. Tartu ootab kandidaate kultuurikandjate ning noorte ja spordi valdkondade edendajate tunnustamiseks
Tartu ootab kandidaate kultuurikandjate ning noorte ja spordi valdkondade edendajate tunnustamiseks

Tartu ootab kandidaate kultuurikandjate ning noorte ja spordi valdkondade edendajate tunnustamiseks

Kuni 23. detsembrini saavad kõik esitada ettepanekuid kultuuri, spordi, noorsootöö ja huvihariduse 2023. aasta aunimetuste andmiseks.

„Suure osa Tartut elavdavatest sündmustest, tegevustest ja teostest on loonud toimekad tartlased ning ma pean õigeks, et just avalikkuselt laekunud ettepanekud on igal aastal aluseks Tartu kõige silmapaistvamate tegijate tunnustamisel,” ütles Tartu abilinnapea Lemmit Kaplinski.

Tartu linnaportaalis saab kandidaate esitada üheksale kultuuri-, kuuele noorsootöö ja huvihariduse ning seitsmele spordivaldkonna aunimetusele.

Kandidaate saavad esitada nii eraisikud kui ka organisatsioonid. Ettepanek peab sisaldama aunimetuse kategooriat, kandidaadi nime ja kirjeldust ning kandidaadiks esitamise põhjendust, sealhulgas ülevaadet kandidaadi saavutustest või tegevusest möödunud aasta jooksul.

Aunimetuste andmist korraldab Tartu linnavalitsuse kultuuriosakond ja esitatud kandidaatide seast valivad valdkondlikest ekspertidest ja linna esindajatest koosnevad komisjonid välja aunimetuste nominendid ja laureaadid. Laureaatide nimed avalikustatakse 2024. aasta alguses toimuvatel tunnustusüritustel.

Head Uudised GoodNews