1. Avaleht
  2. Tunnustus
  3. Tiitlile “Pirita aasta inimene 2019” kandideerib viis nominenti
Tiitlile “Pirita aasta inimene 2019” kandideerib viis nominenti

Tiitlile “Pirita aasta inimene 2019” kandideerib viis nominenti

Pirita linnaosa vanema Tõnis Liinati sõnul olid piritalased aktiivsed tunnustuskonkursile nominente esitama. “Kandidaate aasta inimese tiitlile esitasid nii üksikisikud kui ka seltsid, kokku laekus viis nominenti 26-lt esitajalt,” sõnas linnaosavanem. “Kõik nominendid vääriksid aasta inimese tiitlit. Nad on panustanud Pirita keskkonna ja kogukonna arengusse, nad on pühendunud oma töös ja uuendusmeelsed,” iseloomustas Liinat nominente. Ta lisas, et esitatud inimeste kaudu tõusevad hästi esile ka need tegemised ja ettevõtmised, mida piritalased kõrgelt hindavad.

“Tänan kõiki, kes on märganud hakkajaid ja tublisid Pirita inimesi ja nad konkursile esitanud,” sõnas Liinat.

Pirita aasta inimese valib nominentide seast komisjon, kuhu kuuluvad linnaosavalitsuse, linnaosakogu, linnaosa asutuste ja seltside esindajad.

Pirita aasta inimene 2019 kuulutatakse välja Alexela kontserdimajas Eesti Vabariigi aastapäevale pühendatud pidulikul kontserdil 19. veebruaril algusega kell 16.

Pirita aasta inimese tiitli on pälvinud Tallinna abilinnapea Kalle Klandorf, preester Vello Salo, endine siseminister ja Pirita kloostri sõber Lagle Parek, endine Pirita Spordikeskuse juht Aavo Aunroos, endine Pirita Majandusgümnaasiumi juht Edith Asveit, majandusteadlane Uno Mereste, kogukonna eestvedajad Erik Vest ja Lembe Levo ja perekond Ütt.

Head Uudised GoodNews