1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. TOETUS EAKALE I Tallinna Kesklinna Valitsus toetab eakaid toiduainete pakiga
TOETUS EAKALE I Tallinna Kesklinna Valitsus toetab eakaid toiduainete pakiga

TOETUS EAKALE I Tallinna Kesklinna Valitsus toetab eakaid toiduainete pakiga

Tallinna Kesklinna Valitsus toetab linnaosas elavaid üksikuid vanaduspensionäre toiduainete pakiga. Alates 31. oktoobrist kuni 30. novembrini on võimalik linnaosavalitsusest abipakki taotleda.

„Väga suur osa meie eakatest elavad vaesuses ning erakordselt kõrge inflatsiooni tingimustes jääb arvete tasumisel kannatajaks just tühi kõht. Meie soov on selle ühekordse aktsiooniga pöörata näoga ühiskonna nõrgimate, eakate poole ning toetada neid abipakiga, et saabuv külm periood oleks veidigi helgem,“ ütles Kesklinna vanem Monika Haukanõmm. „Tegemist on toiduainete pakiga, kuhu kuulub igapäevaseks söögitegemiseks vajalik kraam nagu tangained, suhkur, õli, lihakonservid ja natuke maiustusi.“

Linnaosavanem julgustab kõiki abivajajatest teada andma. „Meil on tekkinud mõningane nimekiri juba eelmistest aastatest ning püüame ka uute abivajajateni jõuda, kuid julgustan kõiki inimesi, et nad teavitaks üksi elavat pensionäri sellisest võimalusest,“ ütles Haukanõmm.

Abipaki taotleja rahvastikuregistri järgne elukoht peab asuma Kesklinnas, ta elab üksi, saab vanaduspensioni ning kuusissetulek on väiksem kui 654 eurot.

  • Linnaosavalitsuselt abipaki saamiseks tuleb end registreerida ajavahemikus 31. oktoobrist kuni 30. novembrini, helistades tööpäeval (E-R) kella 9-16 infotelefonile 645 7200  või 645 7205.
Head Uudised GoodNews