1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. TUNNUSTA HEAD TÖÖKESKKONDA I Kes on Eesti parimad tööandjad?
TUNNUSTA HEAD TÖÖKESKKONDA I Kes on Eesti parimad tööandjad?

TUNNUSTA HEAD TÖÖKESKKONDA I Kes on Eesti parimad tööandjad?

Tööinspektsioon ootab Hea Töökeskkonna auhinnale kandideerima ettevõtteid, kes väärtustavad töötajate heaolu, tervist ja ohutust. Auhinnale saavad kandideerida kõik ettevõtted ning kandideerimine kestab 13. septembrini 2024.

Sel aastal jagatakse auhind välja kolmes kategoorias:

  • Alla 50 töötajaga ettevõte
  • Üle 50 töötajaga ettevõte
  • Ettevõte, kus töötajate peamiseks töötamise viisiks on arvutiga töö kontoris

Hea töökeskkond ei ole oluline mitte ainult õnnetuste vältimiseks, vaid see mõjutab ka töötajate rahulolu ja töötulemusi. Hea Töökeskkonna auhind on suurepärane võimalus tõsta esile ettevõtteid, kes näitavad eeskuju ja inspireerivad teisi.

Hea töökeskkond ei ole oluline mitte ainult õnnetuste vältimiseks, vaid see mõjutab ka töötajate rahulolu ja töötulemusi.

„Meie teame, kui äge meil on,“ sõnas Merike Turja, AS Fujitsu Estonia töötervishoiu ja tööohutuse Põhja-Euroopa regiooni juht peale seda, kui ettevõte pälvis eelmisel aastal Hea Töökeskkonna auhinna. „Tore, kui tuleb väljastpoolt ka see tunnustus, et meil ongi äge!“

Üheskoos saame üles leida Eesti töömaastiku pärlid ning neid tehtud töö eest väärikalt tunnustada. Jagage oma edulugusid, parimaid praktikaid ja seda, kuidas teie ettevõte panustab oma töötajate heaolusse.

  • Lisainformatsiooni leiab siit.
Head Uudised GoodNews