1. Avaleht
  2. Tunnustus
  3. Veel viimaseid päevi saab esitada nominente Tallinna noorsootöö tunnustuskonkursile
Veel viimaseid päevi saab esitada nominente Tallinna noorsootöö tunnustuskonkursile

Veel viimaseid päevi saab esitada nominente Tallinna noorsootöö tunnustuskonkursile

Viieteistkümnendale Tallinna noorsootöö tunnustuskonkursile „Suured teod 2019“ on oodatud kuni reedeni, 10. jaanuarini 2020, nominente esitama kõik, kes on eelmisel aastal märganud silmapaistvat ja tunnustust väärivat tegu noorsootöö valdkonnas. Nomimente oodatakse kokku viies kategoorias: Tallinna noorte suured teod, suured teod Tallinna noortele, aasta noorsootöötaja, aasta noor vabatahtlik ning aasta noorteühing.

Tallinna abilinnapea Vadim Belobrovtsevi sõnul on tegu tänuväärse traditsiooniga ning peab oluliseks, et linn väärtustab noori ja olulisi ettevõtmisi, mida noorte jaoks tehakse ning kutsub üles neid märkama.

„Soovime konkursiga anda sõnumi, et märgakem neid, kes igapäevaselt panustavad noorte heaks ning tunnustagem ettevõtlikke ja tublisid noori. Tänavusel aastal, kus tunnustuskonkurss saab 15. aastaseks, tahame kokku koguda võimalikult palju kaasahaaravaid ja julgeid ettevõtmisi, et nendest parimaid vääriliselt esile tõsta,“ tutvustas abilinnapea tänavust konkurssi.

Konkursile saab esitada nominente kokku viies kategoorias. Lisaks traditsiooniks saanud kategooriatele „Suured teod Tallinna noortele“ ning „Tallinna noorte suured teod“, valitakse konkursil ka Tallinna aasta noorsootöötaja, aasta noor vabatahtlik ning Tallinna aasta noorteühing.

Tunnustuskonkursi „Suured teod 2019“ tähtajaks on 10. jaanuar 2020. Lisainfot kategooriate ja tingimuste kohta leiab Tallinna veebilehelt.

Auhindade saajad avalikustatakse 5. veebruaril 2020 Tallinnas Fotografiskas toimuval pidulikul auhinnagalal.

Head Uudised GoodNews