Nurri piimašokolaad on Kalevi kommidest ja šokolaadidest ainus, mis võib uhkustada sajandipikkuse ajaloo ja sama kaua muutumatuna püsinud retseptiga.
Šokolaadi retsept pärineb Kalevi ühe suurima eelkäija Brandmanni maiustuste vabriku varamust. Retsept jõudis Kalevisse tootearendaja Peeter Paul Papi kaudu, kes töötas end Brandmanni omaniku kasupojana üles tootmise abitöölisest šokolaadimeistriks ja kelle vastutaval hoiul elas käsitsi kirjutatud retseptivihik teise maailmasõja üle. Toonastest retseptidest on täna Kalevi sortimendis alles ainult piimašokolaad, mis kannab Nurri nime.
Piimašokolaadile annavad omanäolise iseloomu mõõdukas annus kakaod, külluslik kogus piima ning näpuotsatäis soola. Maius on ajahambale nii hästi vastu pidanud eelkõige seetõttu, et šokolaad on piisavalt, aga mitte üleliia magus.
Nurri pakendit on läbi aastakümnete ehtinud erinevad kassid: vastavalt ajastu maitsele ja stiilile nii joonistatud kui pildistatud, mustad ja valged, noored ja väärikad.