Tallinna Teeninduskool pani kokku uue aasta esimese menüü
Tallinna Teeninduskooli õpperestoran ootab sõpru tagasi juba enne kolmekuningapäeva proovima uut menüüd.
Teisipäeviti pakuvad õpetaja Eero Olavi Kippa ja kokagrupp KK19-PE1:
- aurutatud Bao kuklid rebitud pardiliha, kimtšikapsa ja seesamikastmega
- röstitud lõhefilee, frititud aedviljad, dash’i-võiemulsioon, pastinaagikreem
- šokolaadi-fondant, ingverijäätis ja pohlavaht
Kolmapäevad muudavad maitsvaks õpetaja Riina Laht ja kokagrupp KK19-PE3:
- kalakonsomee kalarulli ja köögiviljadega
- hamburger veisepihviga, friikartulid
- pošeeritud pirn, kamavaht, Melba kaste, mandliküpsis
Neljapäeviti soovitavad õpetaja Merit Martin ja kokagrupp KK19-PE3:
- ricotta-sõrnikud, basiilikupesto ja tomat
- mägihõrnas, kartuli-mädarõikapüree, grillitud bok choy ja Hollandi kaste
- šokolaadivaht, küpsetatud valge šokolaad, tuille ja vaarikad
Reeded ja nädalad kokku võtavad õpetaja Diane Sarapuu-Kelder ja kokagrupp KK19-PE1:
- kataifi-tainas hiidkrevetid salatipadjal, ürdimajonees
- Tonkatsu-raamen chashu-sealihaga
- kookose-münditarretis marineeritud marjade ja mangoga
Ostes kõik kolm käiku, on hinnaks 8 eurot.
20. jaanuaril ootab Teko restoran õhtusöögile, mille menüü on kokku pannud restoranide Mon Repos ja The Kurze peakokk Leonid Suvorov. Toidud valmistavad ja teenindavad kolmanda kursuse kokaõpilased.
- Tervitus: hirvetartar, tapiokitšips, õunageel
- Eelroog: kammkarbi ceviche Leche de Tigre ja astelpajuga
- Pearoog: hirvesteik kõrvitsa, juurselleripudru ja konjakikastmega
- Dessert: pistaatsiaekleer
21. jaanuari menüü paneb kokku restorani Mon Repos peakokk Erik Prosvirin. Toidud valmistavad ja külalisi teenindavad kolmanda kursuse kokaõpilased.
- Tervitus: rostbiif, must leib ja mädarõigas
- Eelroog: lõheballotiin avokaado-carpaccio, siiamarja ja apelsini-passionivilja kastmega
- Pearoog: röstitud pardifilee petersellijuure fondant’i, mustsõstra ja peedi-demi glace‘ga
- Dessert: Tarte Tatin (klassikaline Prantsuse tagurpidi õunakook) mascarpone-jäätisega
Piletid hinnaga 15 eurot on müügil restoranis. Sisse pääseb COVID-tõendiga.