1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. Nõmme eakad soovivad uuelt linnaosavanemalt bürokraatia vähendamist
Nõmme eakad soovivad uuelt linnaosavanemalt bürokraatia vähendamist

Nõmme eakad soovivad uuelt linnaosavanemalt bürokraatia vähendamist

Nõmme linnaosa vanem Lauri Paeveer kohtub 4. veebruaril Pääsküla eakatega.

Möödunud reedel kohtus ta Nõmme maja aulas aktiivsete eakatega, kes olid tulnud tutvuma uue linnaosavanemaga. Eakate suureks sooviks oli rajada juurde toidukaupluseid Trummi ja Pääsküla asumitesse.

„Mõlema asumi elanikelt on ka varem tulnud sooviavaldusi seoses toidukauplusega. Siinkohal jäävad linnaosavalitsuse käed kahjuks lühikeseks. Kaupluse saavad rajada ikkagi ettevõtjad, kes kindlasti vaatavad asjale kõigepealt rentaabluse seisukohast – kas see ennast ka ära tasub. Mida meie omalt poolt teha saame, on info liikuma panna – kui selline ettevõtja leidub, siis linnaosavalitsus võimalusel kindlasti toetab seda algatust,“ selgitas Paeveer.

Teise suure teemana tõstatus küsimus bürokraatia vähendamisest. “Elanike murekohaks on vanemate majade renoveerimistööd ja linnaga kooskõlastamise kiirendamine. Praegu läbitakse seda kadalippu üks-kaks aastat. Antud küsimus on tõsine ja on juba ka päevakorda võetud linnaplaneerimise abilinnapea Madle Lippusega,“ rääkis Paeveer.

Pääsküla eakatega kohtub ta päevakeskuses (Viisi 29) kell 11.30. Kohtumisel osalemiseks on vajalik eelregistreerimine e-postil paaskyla@nomme.ee või telefonil 677 8011.

Head Uudised GoodNews