1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. KANDIDEERI I Ehi oma töökoht tasuta tulesärasse!
KANDIDEERI I Ehi oma töökoht tasuta tulesärasse!

KANDIDEERI I Ehi oma töökoht tasuta tulesärasse!

Kas sa soovid, et ka tööl valitseks aastalõpu pühade ajal tavapärasest helgem ja pidulikum õhustik? IKEA ärikliendiosakond ehib su töökoha kaunite pühadetuledega. Pole vahet, kas soovid jõulumeeleolu tuua klassiruumi, perearstikeskusesse, kohvikusse või mõnda teise tööruumi – kandideeri kuni 20. oktoobrini. Soovijate hulgast valime välja ühe töökoha.

Rohkem valgust, rohkem rõõmu

IKEA ärikliendiosakonna sisekujundajad tahavad näidata, et tuledega saab iga töökoha pühade ajaks vähese vaevaga hubasemaks muuta, ilma et see nõuaks suuri summasid või muudatusi. Talviste pühade lähenedes ehib meie sisekujundajate tiim ühe töökoha tasuta tulesärasse.

Foto: Freepik

„Aasta pimedaimal ajal on oluline, et meie ümber oleks rohkem valgust, ja seda nii kodus kui ka töökohal, kus me ju veedame suure osa päevast. Septembris IKEA tellimusel läbi viidud uuringu kohaselt tunneb üle poole Eesti elanikest end pärast jõule rõõmsama ja õnnelikumana. Helge ja pidulikult valgustatud töökoht pikendab seda rõõmu ning hoiab ka pärast pühi tuju kõrgel,“ ütles IKEA ärikliendiosakonna juht Kärilin Kuhlap.

Aasta pimedaimal ajal on oluline, et meie ümber oleks rohkem valgust, ja seda nii kodus kui ka töökohal, kus me ju veedame suure osa päevast.

Hubasus mängib rolli ka tööl

Kuhlap meenutas, et veel mõni aeg tagasi ei pööratud tööruumide esteetilisele välimusele ja hubasusele kuigi suurt tähelepanu. Kuid tänapäeval peavad töötajad töökoha väljanägemist ja õhustikku üha olulisemaks. „Nüüd, kui paljudel on hübriidtöö võimalus, on ootused töökohale ja selle hubasusele muutunud. Üha suurem hulk tööruume meenutab kodu. Tööandjad soovivad luua töökeskkonna, mis ei toeta mitte ainult produktiivsust ja keskendumist, vaid ka leevendab stressi ja soodustab töötajate omavahelist suhtlemist. Rääkimata sellest, et teenindavas sektoris võib hubasem töökoht positiivselt mõjutada ka klientide rahulolu ja tuju,“ ütles Kuhlap

Tööandjad soovivad luua töökeskkonna, mis ei toeta mitte ainult produktiivsust ja keskendumist, vaid ka leevendab stressi ja soodustab töötajate omavahelist suhtlemist.

Kandideeri oma töökoha IKEA abiga tasuta pühaderüüsse ehtimiseks kuni 20. oktoobrini SIIN.

Head Uudised GoodNews