1. Avaleht
  2. Tunnustus
  3. PALJU ÕNNE I Aasta värbajaks valiti Kristel Kraag
PALJU ÕNNE I Aasta värbajaks valiti Kristel Kraag

PALJU ÕNNE I Aasta värbajaks valiti Kristel Kraag

Täna autasustatakse 2020. aasta parimaid värbamisturundustegusid ja aasta värbajat konkursil KICKOFF 2021. Personali ja turunduse valdkonna ekspertidest koosneva žürii hinnangul oli 2020. aasta parim värbamisturundustegu Politsei- ja Piirivalveameti (PPA) piirkonnapolitseinik Ivar Saare ja Victoria Villigu Instagrami takeover. Silmapaistvaimaks värbajaks valiti Kristel Kraag Siseministeeriumi infotehnoloogia- ja arenduskeskusest (SMIT).

PPA loovlahenduse tegi žürii silmis eriliseks nooruslik ja julge lähenemine, mis murdis politseiameti iganenud kuvandit ühiskonnas . Koolitus- ja arendustalituse peaspetsialist Rita Mesi: „Värbamisturundusteo auhind on vägev tunnustus! Meie jaoks on see kinnitus sellele, et oleme värbamisturunduses võtnud õige suuna ning meie tegemised lähevad korda ka teistele. Muidugi on meil väga vedanud, sest politseitöö ongi põnev töö, mida näidata ning ilma meie nutikate ja ägedate inimesteta poleks selliste projektide õnnestumine võimalik. Eelmine aasta oli erakorraline aasta ning erakorralised olukorrad sunnivad ka teistsuguseid lahendusi leidma. Saime sellega hästi hakkama ning see sillutas tee ka tuleviku tegemistesse.“

Värbamisturundusteo teise koha pälvis Tele2 Eesti värbamiskampaania „Põhjusega mässaja“. Kolmanda koha sai Nortali Winter University 2021 – Java Developers edition.

Aasta värbaja tiitli saanud Kristel Kraag  jäi žüriile sima oma positiivse ja hooliva suhtumisega meeskonnas ja igapäevases värbamistöös ning tema tööalane professionaalsu on silma jäänud paljudele meeskonnaliikmetele, kellega ta koos töötab. Kirstel kirjeldab tunnustust järgmiselt: „Juba see, et mind kandidaadiks esitati, on minu jaoks tõeline üllatus ja suur au! Ma olen ütlemata tänulik oma kolleegidele, kes mind on märganud ja üles andnud! Oma töös juhindun suuresti sellest, kes on kandidaat inimesena, millised on tema väärtused ning kuidas ta sobitub tiimi ja juhiga. Sa võid olla väga hea spetsialist, aga kui inimesena suhted ei suju ja tiimiga sädet ei teki, siis pikalt vastu ei pea. Ma armastan oma tööd väga ja teen seda suure kirega. Õnnestunud värbamised lihtsalt annavad nõnda palju energiat ja ma usun, et just see ongi jõud, mis edasi viib.“

Esmakordselt antakse täna välja ka kuus eriauhinda, sest sel korral oli värbamisturundusprojektide mitmekesisus väga suur ja soov oli hea töö eest tänada rohkemaid. Eriauhind antakakse täna organisatsioonidele TS Laevad, Noored Kooli AS, Breakwater Technology, AFS IT Services Estonia, SEB Pank ja Riigi Kaitseinvesteeringute Keskus.

Aasta värbamisteo ja värbaja valis välja zürii koosseisus: Helo Tamme (žürii esimees ja värbamisblogi “Mis muudab töökuulutuse atraktiivseks” autor), Kärt Kinnas (PARE tegevjuht), Kai Miller (Personaliuudised.ee juht), Berit Grossberg (SMIT tööandja brändi juht), Maris Viires (CV-Online turundus- ja teenindusjuht), Piret Potisepp (Eesti Kaubandus-Tööstuskoja teenuste direktor) ja Chris-Helin Loik (Lennuliiklusteeninduse AS-i koolitus- ja personalijuht).

Head Uudised GoodNews