1. Avaleht
  2. Loomad
  3. Aivar Riisalu: ainult üheskoos tegutsedes saame tagada turvalise elukeskkonna kõigile
Aivar Riisalu: ainult üheskoos tegutsedes saame tagada turvalise elukeskkonna kõigile

Aivar Riisalu: ainult üheskoos tegutsedes saame tagada turvalise elukeskkonna kõigile

Mustamäe linnaosa valitsus andis täna heade uudiste portaalile teada, et politsei tabas Mustamäel väikeloomi puude ja pinkide külge naelutanud noormehe.

Politsei tabas Mustamäel väikeloomi puude ja pinkide külge naelutanud noormehe.

Teated väärkoheldud oravate ja jäneste kohta Kännukuke piirkonnas hakkasid linnaosa valitsusse saabuma neljapäeva õhtul. Politsei kiire tegutsemine võimaldas julma teo toime pannud noormehe tabada juba laupäeva õhtul. Täpsemad asjaolud selgitatakse välja alustatud kriminaalmenetluse käigus.

Kohalike elanike saadetud vihjetest oli politseile kahtlustatava tabamisel väga suur abi. Olulist infot saadi ka piirkonnas asuvate turvakaamerate salvestustest.

Foto: Freepik

Mustamäe linnaosa vanema Aivar Riisalu sõnul on tal erakordselt hea meel mustamäelaste tugeva kogukonnatunde üle. „Ainult üheskoos tegutsedes saame tagada turvalise elukeskkonna meile endile ja ka meiega kõrvuti elavatele väikeloomadele, kes on oma elupaigaks valinud just Mustamäe pargi- ja metsaalad,“ lisab Riisalu.

  • Mustamäe Linnaosa Valitsus palus teated edasi anda tänud kõigile tähelepanelikele mustamäelastele ja ettevõtjatele, kes  turvakaamerate salvestisi politseiga jagasid!

Head Uudised GoodNews