1. Avaleht
  2. Kultuur
  3. Algas Georg Otsa teemaliste publikatsioonide konkurss
Algas Georg Otsa teemaliste publikatsioonide konkurss

Algas Georg Otsa teemaliste publikatsioonide konkurss

Rahvusooper Estonia, Peterburlaste maailmaklubi, Venemaa turismiajakirjanike gild Tour Press Club ja Estonia Selts kuulutasid välja rahvusvahelise konkursi parimale publikatsioonile Georg Otsast.

Konkursile on oodatud osalema trükistes, elektroonilistes väljaannetes, sotsiaalvõrgustikes, raadio- ja telekanalites avaldatud materjalid, mis kajastavad Georg Otsa elu, loomingut ja populaarsust. Tööd peavad olema avaldatud ajavahemikus 1. veebruarist 31. augustini 2020 eesti, soome, vene või inglise keeles. Esitatavate teoste arv ei ole piiratud.

Žürii esimees on Georg Otsa lähedane sõber ja kolleeg, rahvusooper Estonia nõukogu esimees Arne Mikk. Žüriisse kuuluvad veel Soome teleprodutsent ja saatejuht Aarno Cronvall, Peterburlaste maailmaklubi juhatuse esinaine Valentina Orlova Venemaalt ning muusikateadlane ja kultuuriajakirjanik Tiina Mattisen.

Konkursi peaauhind on reis kahele bussi või laevaga Tallinnast Helsingisse või Peterburi koos majutusega ja teatrietenduse külastamisega. Samuti antakse välja lisaauhindu. Võitjad kuulutatakse välja Tallinna päevadel Peterburis.

Head Uudised GoodNews